Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet hogy elkezdtem kívánni az anált?
Figyelt kérdés
Nagyon ellene voltam, baratom miatt belementem es mar volt parszor es nem jott be, de mostanaban elkezdtem kivanni, akarom hogy így feszuljon a fenekem valamiert.
Tobbi lany ti is szoktatok kivanni vagy most meghulyultem?
okt. 28. 09:24
2/6 anonim válasza:
Nem hulyultel meg most.
Nem most hulyultel meg.
Mar akkor hulye voltal, amikor a baratod miatt belementel.
3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm az ertelmes valaszokat. Nem tudom mi a hihetetlen ebben de oké
okt. 28. 10:47
4/6 anonim válasza:
Az én csajomat pár éve rábeszéltem párszor, hogy próbáljuk ki, az én kedvemért megtette, utána évekig nem is jött szóba, most kb. két éve Ő kérte, hogy finoman megdughatnám a fenekét, mert kívánja (az egy ujjas popó ujjazást, popó nyalást mindig is imádta), azóta csináljuk, igaz csak finoman, pár centi mélyre és csak 1-2 percig, de az elvileg elég neki.
5/6 anonim válasza:
Változik az ember, így te is. Ennyi az egész.
6/6 anonim válasza:
Régen én sem elképezni sem de mostmár imádom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!