Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Teljesen megbolondultam, hogy elkezdtem kívánni a nálam vagy 25-30 évvel idősebb férfit, aki már akkor legyeskedett körülöttem, mikor 18 még nem múltam el?
Nem te vagy az egyetlen, aki beindul egy jóval idősebb pasira!Sőt, a te esetedben még nem is eget-verő a korkülönbség...
Én egy 40 évvel idősebb pasiért vagyok megveszve, de nagyon!
Lehet, hogy valami hibádzik nálunk, de akkor mitől és miért tökéletes a kapcsolatunk?
Ez is egyfajta apakomplexus.
Nem az a fajta hogy apapótlék és milyen nagy és hatalmas ember, hanem az (szerintem) hogy egy tapasztalt hozzád képest sokat megélt edzett ember szexuálisan érdeklődő verbális jeleket adott és ez imponál a lelkednek.
Eh, a kis "huncut" tanárbácsi, hogy a tini diáklányokat manipulálja. Mind1 a mag már el van vetve benned (valószínűleg korábban is megvolt hozzá az alapja, csak nem láttad a pasi egyfajta szikraként csak kiváltotta).
Egyébként mi is a kérdésed, hogy csináld vagy ne csináld? Úgyis csinálod, bárki bármit fog mondani :) Óvszert használj, ha van családja akkor ne legyél reménytelenül szerelmes, s ne zárd be az ajtókat a korodbeliek előtt, ne kürtöld világgá. Ennyi, tedd amit neked jólesik, törvény nem tiltja :)
Semmi különös nincs ebben, én meg a fiatal csajokért "bolondulok" meg.
Hiszen egy idős nőre mi álljon fel, ha neki a csöcsei is a térdére lógnak? :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!