Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Teljesen megbolondultam, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Teljesen megbolondultam, hogy elkezdtem kívánni a nálam vagy 25-30 évvel idősebb férfit, aki már akkor legyeskedett körülöttem, mikor 18 még nem múltam el?

Figyelt kérdés
Nem tudom milyen fétis vagy komplexus ez, de mikor először találkoztam vele nagyon lesokkolt, hogy milyen nyílt célzásokat tett rám, majd most, mikor kb 3 évvel később a küszöbén állok, hogy újra találkozzak vele (ő egyetemi oktató, én diák vagyok), az agyam nem bír leállni a szexuális fantázia képekkel. Ennek semmi köze nincs ahhoz, hogy már elmúltam 18, előtte is többé kevésbé aktív voltam már szexuálisan, de akkor még nem indított be ez az egész, most meg igen. Szerintem valami a morális iránytűmben baromira elromolhatott.
2020. szept. 3. 16:27
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Nem te vagy az egyetlen, aki beindul egy jóval idősebb pasira!Sőt, a te esetedben még nem is eget-verő a korkülönbség...

Én egy 40 évvel idősebb pasiért vagyok megveszve, de nagyon!

Lehet, hogy valami hibádzik nálunk, de akkor mitől és miért tökéletes a kapcsolatunk?

2020. szept. 3. 16:32
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Ez is egyfajta apakomplexus.

Nem az a fajta hogy apapótlék és milyen nagy és hatalmas ember, hanem az (szerintem) hogy egy tapasztalt hozzád képest sokat megélt edzett ember szexuálisan érdeklődő verbális jeleket adott és ez imponál a lelkednek.

2020. szept. 3. 16:41
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Eh, a kis "huncut" tanárbácsi, hogy a tini diáklányokat manipulálja. Mind1 a mag már el van vetve benned (valószínűleg korábban is megvolt hozzá az alapja, csak nem láttad a pasi egyfajta szikraként csak kiváltotta).

Egyébként mi is a kérdésed, hogy csináld vagy ne csináld? Úgyis csinálod, bárki bármit fog mondani :) Óvszert használj, ha van családja akkor ne legyél reménytelenül szerelmes, s ne zárd be az ajtókat a korodbeliek előtt, ne kürtöld világgá. Ennyi, tedd amit neked jólesik, törvény nem tiltja :)

2020. szept. 3. 16:42
 4/6 anonim ***** válasza:
0%

Semmi különös nincs ebben, én meg a fiatal csajokért "bolondulok" meg.

Hiszen egy idős nőre mi álljon fel, ha neki a csöcsei is a térdére lógnak? :-)

2020. szept. 3. 16:44
 5/6 anonim ***** válasza:
Ma már sokadik ilyen jellegű kérdés. Hihetetlen, hogy nem találkozok ilyen nővel.
2020. szept. 3. 17:05
 6/6 anonim ***** válasza:
43%
#5-ösnek: Mert lehet, hogy fiú, aki a kérdéseket kiírja... :-)
2020. szept. 3. 17:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!