Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagy bűn az, ha valaki idősebb létére 14-16 éves lánnyal szeretne lefeküdni?
Figyelt kérdés
2020. aug. 29. 13:59
1/10 anonim válasza:
Nem, nem az.
Ne mástól kérj visszacsatolás erre, ha ezt nem tudod akkor baj van a fejben.
Nyilván később is maradj törvényes kereteken belül, azon kívül rád és a másikra tartozik.
2/10 anonim válasza:
Nem, jogilag nem. Ha társadalmat nézed, akkor igen mélységesen elítélnek és mindennek elhordanak, ha pl 30-40 évesen 14-16 éves lányokkal szexelsz, mert ez sokak szerint erkölcstelen és vérlázító. Erre csak azt tudom mondani, hogy attól függ milyen 14-16 éves lányokról van szó. Vannak olyan lányok, akik ebben a korban már 18-20 évesnek is kinéznek, sőt többnek is, ráadásul még úgy is viselkednek és akkor most ne kezdene ki vele a férfi, ha lehetősége adódik rá? Érdekes gondolat, de törvényileg minden okés, nem fognak érte elővenni.
3/10 anonim válasza:
Illetve mielőtt elkukdtok az anyámba, javaslom a BTK erre vonatkozó részét.
Én személy szerint 30 évesen nem látok vonzónak egy 14 evest..
4/10 anonim válasza:
Bocsi hogy 3 részben írok, jól mondja második, csak osszeszedettebben mint én :D
5/10 anonim válasza:
Jerry Lee Lewis is szerette őket, és milyen szép kort megélt!!
7/10 anonim válasza:
Mondjuk egy 14 éves lány nem hiszem hogy vevő lenne egy 30ss faszira, de aztán lehet én tudom rosszul.
8/10 anonim válasza:
Szerintem amíg benne van a másik fél és 14 feletti, max annyit kockázatát hogy az apja vagy a bátyja megver.
9/10 anonim válasza:
Sok középkorú pasas van ezzel így. Én lány vagyok, szembesültem már ezzel, kamaszkoromban.
10/10 anonim válasza:
14 éves,általános iskolás gyerek izgat vén fac létedre? Hát nem tudom,szerintem elég nagy gond ez,neked legalábbis.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!