Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon sok nő nem érzi jól magát szex közben, mégis elviseli?
De mennyi ilyen nőt ismerek aki olyan kapcsoltban él, hogy mondjuk évek óta semmilyen orgazmusban nem volt része. Sem normális szexben.
Vagy hogy otthon kB semmibe veszik, tárgynak van kezelve.
Általában mindig van valami a háttérben legtöbbször anyagiak miatt nem tud kilépni ebből az illető, vagy ott a gyerek aztán lelki zsarolás stb stb a sor végtelen.
Illetve az érem másik oldala pedig, hogy csak azon lehet segíteni aki maga is változást szeretne és tesz érte.
De persze van az akinek egyszerűen ez az igény szintje.
5:
Na persze. Amikor nem szexelt velem az exfeleségem, pont ilyen nőket kerestem szeretőnek. Egyet nem találtam, pedig nem nézek ki szarul.
Itt a gyakorin is az elhanyagolt férfiak csurgatják a nyálukat, olyan nő nem sok van, aki f@szhiányos.
Az ismerősöknél minden házasság "rendben" volt, főleg a facebookon. Aki mégis elvált, gazdag pasikra hajtott, nem kellettem neki.
Hát ilyen nők nagyon kevesen lesznek partner kereső oldalon. Azért ismerjük el a nőknél van az összes pin...a. Így nekik nem nagyon kell ilyen oldalakat használni. Illetve azért mi egy jó ideje fent vagyunk mint pár szexpartner oldalakon. Mert férfi beszállót kerestünk.
Nem kérünk privátot jelenleg nem keresünk.
De azért az ott lévő adatlapokat megnézve meg a leveleket olvasva nem csodálkozunk hogy sokan nem találnak partnert.
De egy pár példa az ismerkedős levelekből :
-szaisztok
-szia
-van kedvetek ismerkedni
-egy óra múlva rá érek
-de megbas..nálak
És a sor végtelen. Persze ezt ne vedd magadra és nem akarunk általánosítani csak példa arra hogy sokan miért nem találnak partnert.
Akkor pedig nem. Beszéltünk a profil kép egy álló farok, ami sok esetben a vécén van fotózva stb.
7.: Nem vagyok proletár, ámbár lehet hogy olykor nyers a stílusom, de nem is ez a lényege a történetnek.
A kenyerem javát már - mondhatni - megettem. Ha egy férfi ki van éhezve, megérzi egy nőn, hogy ha otthon még az "alapellátás" sem biztosított. Ilyenkor megpróbál az ember egy normális, beszélő viszonyt kialakítani csevegéssel, humorral. Szimpátiát próbál ébreszteni a nőben, hogy világossá tegye, adott esetben "ügyeleti ellátásban" részesítené őt, amennyiben igényelné.
Nem atomfizika ez, basszus! Csevegés, veszi a lapot, azután flört. A végét meg mindenki tudja. Munkahely, ovi, játszótér, rendezvény, ahol csak beszélgetni lehet, mindenhol megléptem a meglépni valót, ha ilyen nőt találtam.
A flörtig nem jutottam egyszer sem házasként. Aki már elvált, annak a barátnője mondta, hogy gazdag pasit keres, mert nem akar dolgozni.
Ahogy elváltam, találtam párt. A szeretősdi nem ment.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!