Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha Havi közben csináljuk jobban elviselhető az a pár nap?
Van olyan dolog, hogy tampont. Meg olyan dolog is létezik, hogy csikló. Már csak egy kéz kell és meg van oldva az orgazmus, ami helyrehozza kissé a hormonokat. Nem kell ezért vérfürdőt rendezni. :)
Vagy járj kettlebellezni/guggolj súlyokkal, tornázz. Az is rendbe teszi, nem lesz olyan durva.
Hát én csak azért kérdeztem hogy van-e benne igazság mert nem lenne rossz:P
Meg hát nem rég hagytam abba a fogamzásgátló szedését mert annak idelyén azt ajánlotta nekema nőgyógyászom hogy képes gyengébé tenni és rendberakni a hormonokat mert össze vissza csúszot a havim ideje, de az nem segítet így azt abbahagytam 1 hónapja kb azóta visszatért a szokásos fájós de megnézem a utóbbi tanácsot is :)
Ezt igazolnom kell ezt a állítást :S
Nem hittem volna de igen ma reggel jött meg egész nap pocsék volt minden most este első 15 perc nem volt a legjobb, de utána már semmi mintha nem is lenne havim nagy meglepetés még kíváncsi vagyok a többi napon mi lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!