Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mennyi az az izom ami még elviselhető? (kép)
Figyelt kérdés
Innen a 3. képen lévő srác testalkata javít vagy ront?
ettől kevésbe vagy jobban legyen edzett és menyire?
Persze az egész úgy kell venni, hogy jó a személyisége és tetszik az arca.
2013. szept. 21. 14:58
1/19 anonim válasza:
10-20%-ig szerintem mind rendben van.
2/19 anonim válasza:
De szép, sovány/vékony férfi ezek szerint már nem is létezik...
3/19 anonim válasza:
4/19 anonim válasza:
Öregem, hányszor fogom még ezt a rohadt képet látni ezen az oldalon?? A retek életbe már...
5/19 anonim válasza:
15%-tól 35%-ig mind bejön.
A többi már csak azért nem mert az olyan testet csak nézni jó. Szexelni vele nem mert szúr a csontja. (Máshol szúrjon. :D) És az életvitelünk sem klappolna.
24L
6/19 anonim válasza:
nekem 10-25% ig tetszik, az alatt már sok
7/19 anonim válasza:
De a 25%-os és a 30%-os tetszik a legjobban.
5-ös voltam.
24L
8/19 anonim válasza:
Megoszlik a véleményük én 7-9%közé tenném magam van aki szerint rohadt jól nézek ki nedves lesz a bugyija van aki szerint meg már undorító .....
9/19 anonim válasza:
10-20, esetlég még a 25 ha helyes és megvan a személyisége.
10/19 anonim válasza:
Engem meglep, hogy néhányotoknak bejönnek a magasabb százalékhoz tartozó felsőtestek.
Nekem 15%-hoz hasonlít, ennél feljebb már nagyobb pocak, lejjebb meg ki tudja milyen táp kellene, szóval szerencsére nem vagyok benne egyik végletnél sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!