Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mennyi az az izom ami még elviselhető? (kép)
Figyelt kérdés
Innen a 3. képen lévő srác testalkata javít vagy ront?
ettől kevésbe vagy jobban legyen edzett és menyire?
Persze az egész úgy kell venni, hogy jó a személyisége és tetszik az arca.
2013. szept. 21. 14:58
12/19 Szergej55 válasza:
Ez egyébként testzsírszázalék.
13/19 anonim válasza:
11-es vagyok bocsi 10-15% :D
14/19 anonim válasza:
6-12-ig. Nekem nagyon bejön ha egy fiú ad magára, gyúr, és szép teste van. :) 18L
15/19 anonim válasza:
A 3. képen tökéletes a srác.
16/19 anonim válasza:
10-20% :) de a 15 a legvonzóbb.
17/19 A kérdező kommentje:
Szergej55 micsoda megfigyelő vagy!
de ha észreveszed ahogy csökken a zsír úgy nő az izom -.-"
2013. szept. 21. 18:17
18/19 anonim válasza:
Ez kérdező egy nagy hülyeség amit írtál h nőne már az izom attól h csökken a zsír ? :D hidd el inkább bomlik sőt ha nem figyelsz oda jobban bomlik az izom mint a zsír :)
19/19 A kérdező kommentje:
nem ezt írtam
szövegértés 1 !
kifejezetten a képekre céloztam mert igaz rájuk!
2013. szept. 21. 19:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!