Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális dolog az, ha nagyon izgat a gondolat, hogy a feleségemet mással való szeretkezése közben nézem?
Figyelt kérdés
okt. 27. 18:42
11/23 Oldfire válasza:
Nem szereted a párodat.
Vagy impotens vagy
12/23 anonim válasza:
#11 Az szereti a párját, aki kisajátítja és nem akarja, hogy mással is jól érezze magát? Elég fura gondolkodásmódod van, szerencsére ez csak a te bajod meg a párodé.
13/23 anonim válasza:
Nem normális,de nem vagy egyedül,nem olyan ritka dolog ez.Ne törődj a negatív véleményekkel,csináljátok,ha jólesik.Én is ilyen helyzetben vagyok,nem foglalkozom idegenek kritikájával.Akik számítanak,azok meg nem tudják.
14/23 anonim válasza:
12 az kisajátítás ha hűséget várok el ? Baszki ezért kapcsolat. Vagy ha engedném is csak úgy hogy én is.
De ti igazi lúzerek vagytok hogy a csaj kefélhet fűvel fával ti meg senkivel.
15/23 anonim válasza:
“Akik számítanak,azok meg nem tudják.”
magyarul te sem vállalod fel azok előtt, akik fontosak neked, pont azért , mert nem normális.
16/23 anonim válasza:
Mi is csináljuk, imádom nézni ahogy lerendezi a feleségem. Izgató nagyon, ők pedig dugnak egy nagyot és szintén élvezik.
Hol itt a gond?
17/23 anonim válasza:
Szabad gondolkodású, nyitott embereknek ez egyáltalán nem gáz.
18/23 anonim válasza:
Engem is izgat a gondolat, már találtam is egy ismerőst aki megrakja majd a feleségemet nemsokára. 40-esek vagyunk.
19/23 anonim válasza:
Szabad gondolkozádú ? Egy nyomorék max. Szerinted az asszonyod néz valamibe ? Szerintem ha félholtra vernének előtte cdak kiröhögne mert azt hinné ezt is élvezed te nyomorék.
20/23 anonim válasza:
Kedves 19 !25 éves házasok vagyunk.8 éve élünk ilyen kapcsolatba,szóval akkor pofázz ha ennyi időt megéltél..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!