Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk-lányok! Hány évesen történt meg az első szeretkezésetek? Milyen érzés volt és hol történt meg a dolog?
ma 16:32
Nem, csak keritenem kellet egy igazolást, és egy héttel később megírtam
ma 16:40
Mielőtt a gatyádhoz kapnál, jelezném, hogy én vagyok a fiú a történetben.
Azért azt említettem meg, mert számomra mókás. Akkori barátnőm is dolgozatra tanult otthon, és hajnalig szenvedtünk aztán elindultunk a buszhoz, de a busznál egymásra néztünk, hogy mindketten milyen fos állapotban vagyunk, és abszolút semmi értelme így bemenni, mert fejenként aludtunk kb 3 órát.
Így hát majdnem egyszerre mondtuk ki, hogy inkább menjünk haza aludni. Így is történt, hazaértünk hozzám, ledöltünk ruhástul az ágyba és délutánig aludtunk.
Aztán felkeltünk, ittunk egy kávét és visszafeküdtünk filmezni. Aztán felvetődött a téma, hogy én még nem voltam nővel és megkérdezte, hogy akarok e rajta most változtatni.
Igent mondtam és ennyi.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!