Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért nem tudok már úgy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem tudok már úgy felizgulni, mint régebben, túl magas lett az ingerköszöböm?

Figyelt kérdés

Barátnőmmel évek óta együtt vagyunk, most is imádom és nagyon bejön szexuálisan is. Amit tudni kell, hogy neki a libidója alacsonyabb, mint az enyém, ezt úgy ellensúlyozza, hogy rendszeresen van olyan, hogy csak orállal és kézzel elégít ki. Ezt én imádom, mert legalább annyira élvezem, mikor kézzel is szájjal izgat, mint a puncit.

Viszont az utóbbi időszakban egy új problémával szembesültem: úgy érzem, kívánom, alig várom, hogy izgasson, de mikor nekilát, alig bírok állva maradni, és rá kell segítsek magamnak, hogy eltudjak élvezni végre. Többször előfordult már, hogy percekig félmerev volt a farkam, hiába izgatott végig odaadóan. Közben én ugyanúgy élvezem, mint eddig is, és próbálok nem rágörcsölni, de frusztrál, hogy mégis mivan, és elélvezni is nehezen tudok így. Nyilván ő is észrevette már.

Érdekes, hogy behatolásnál nincs gond, bár ott is az elején rá kell segítsen picit, de utána végig minden jól megy, és eltudok könnyen élvezni is (általában szájjal fejez be).

Ti is tapasztaltatok már ilyet? Amire tudom, hogy vágynék, az a spontán szex vagy orálozás, de erre nem nagyon nyitott. Talán az lehet a gond, hogy mindig csak este, megszokott körülmények között van minden? Nem akarom, hogy mostmár hanyagolja az orálozást. 30f

okt. 27. 10:32
 1/5 menta34 ***** válasza:

Hát, ez nem is olyan egyszerű.

Kezdjük ott, hogy ezzel a hozzáállásával a barátnőd jobb, mint a nők 80%-a.

Szóval ha most azt mondom, hogy valószínűleg változatosság kellene, bármi új, extra, kis fűszer, óvatos durvulás akármi ... akkor olyat nehéz kitalálni amit te tudnál ebbe beletenni és nem a barátnődnek lenne új feladat, hiszen ő szerintem már így is sokat tesz. Persze ettől még próbálhatod de aztán nehogy koppanj, hogy nem elég ha lesz.. még öltözzön is be hozzá? Szóval azt kéne kitalálni te mivel tudod ezt izgalmasabbá tenni saját magad részére illetve mit tudsz kérni, irányítani ami jó hatással van... pl. ilyen lehet, hogy a nem mozgatott kezével hol simogasson, vagy hogyan helyezkedjen el, nehezedjen rád, ilyesmi.

okt. 27. 10:59
 2/5 A kérdező kommentje:

"Kezdjük ott, hogy ezzel a hozzáállásával a barátnőd jobb, mint a nők 80%-a."

Igen, szerencsés vagyok. Pont ezért is zavar, hogy megkapom ezt is, és mégis nem tudom élvezni igazán?

"Persze ettől még próbálhatod de aztán nehogy koppanj, hogy nem elég ha lesz.. még öltözzön is be hozzá?"

Pont erre gondoltam én is. Pedig egy kis változatosság lehet jót tenne.

okt. 27. 11:04
 3/5 anonim ***** válasza:
Ez alatt mit értesz? Neki miért nem adod elő ugy, hogy legyen rá mód?
okt. 27. 11:08
 4/5 Senior Séf ***** válasza:
100%
A megszokás az unalom előszobája.
okt. 28. 19:52
 5/5 A kérdező kommentje:

“A megszokás az unalom előszobája.”

Na igen, de épp ennyire? Más is tapasztalt ilyet? Megpróbálom finoman rávenni, hogy legyen változatosság, de erőltetni sem akarom, hogy aztán ne legyen semmi, ha megharagszik.

okt. 29. 10:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!