Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Normális, hogy ennyi idősen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális, hogy ennyi idősen ilyen magas a libidóm?

Figyelt kérdés
Normális, hogy még 38évesen is szinte mindig a szexre gondolok? Fiatalabb koromban is ilyen voltam egy cseppet sem változtam, folyton az jár az eszemben. A potenciám sem változott semmit az évek alatt. Szerencsére elég fiatalos vagyok. A feleségem kivan tőlem. Régebben nagyjából tudta tartani a tempót, nem volt ezzel gond de pár éve a gyerekek születése után eléggé megváltozott a szexualitása.

szept. 24. 09:43
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
73%
Még 10 év és jobb lesz.
szept. 24. 09:49
 2/16 anonim ***** válasza:
34%

Az anyák már másképp gondolkodnak, a testük is másképp működik. Te ezek szerint nem lettél valódi apuka, aki lelassít a gyerekek, és a felesége kedvéért.

Egyébként meg 38 éves vagy, nem 78. Tök normális, hogy kívánod a szexet. Csak az nem normális, hogy szinte mindig arra gondolsz. Ha gyerekeid vannak, az életednek ezt az oldalát vissza kellene fogni.

szept. 24. 09:49
 3/16 anonim ***** válasza:
89%

Miért is kellene vissza fogni???

Mert egy házaspárnak gyereke született? Vissza fogni?

Majd már a gyerek születése után zárdába kell vonulni, mert nem lehet szeretkezni.

Nőként írom (35) párom 47 és reggel és este is szeretkezünk. Gyerek ide vagy oda.

Attól, hogy megszületett ő csak erősítette a kapcsolatunkat.

Nem lemondunk az élvezetekről. Kontroláljuk természetesen, dolgozunk, ellátjuk a napi teendőnket de igenis megteremtjük azt a fél órát este is és reggel is mikor egymással is foglalkozunk.

szept. 24. 09:57
 4/16 anonim ***** válasza:
28%
09:57 Ne haragudj a kérdésért, de hol írtam azt, hogy mondjon le az élvezetekről? Azt írtam, hogy egy szülőnek nem lehet az az első és egyetlen gondolata, hogy kefélni akar. Meg kell lennie a gyerek mellett is az intimitásnak, de a szülő minden esetben a gyereket maga elé, a saját szükségletei elé helyezi. Legalábbis amikor én gyerek voltam, akkor az én szüleim ezt tették. Ahogyan teszem én is ugyanezt.
szept. 24. 10:08
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
Abszolút normális egy egészséges férfinál. Én home-officban dolgozom. A feleségem is itthon van és van egy másfél éves gyerek(33F/28N). Naponta 2x is szexelünk, de munkaidőben ki is szoktam csapni. Bár most gyakorizok az tény :D
szept. 24. 10:49
 6/16 anonim ***** válasza:
0%
Pár év és alább fog az hagyni.
szept. 24. 10:59
 7/16 anonim ***** válasza:
Csinálj kedvet, hogy együtt csináljatok ezt is.
szept. 24. 11:23
 8/16 anonim ***** válasza:
50%
Igen, nálam is így volt, de most, 51 évesen már szelídebb a libidóm,(mondjuk 40 százalékkal kevesebb)... majd nálad is jön.
szept. 24. 12:45
 9/16 Oldfire ***** válasza:
100%

Nekem közel 70 évesen is magas. Még röptében....simán.

De nincs ebben semmi baj.

szept. 25. 10:02
 10/16 anonim ***** válasza:
60%
Ezt a rinyáló macsó panaszkodást olvasni kiborító. Valamit nagyon csinálsz. Biztos nem vele hanem magadba vagy savanyodva. Ott kellene elkezdeni a javítást, hogy beszélsz vele a dolgaitokról és tesztek ellene együtt. Itt írva csak kapsz infót amit úgy kezelsz ahogy..vagy megfogadod, elgondolkodsz rajta, egyebek, de ezt még mindig csak egyedül teszed az helyett, hogy vele csinálnád ugyan ezt. Beszélj, kérdezz tőle!
szept. 25. 10:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!