Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az mennyire baj ha maga az aktus kb fél-1 percig tart?
#10: 5,5 évig szerinted mit csináltam vele? Rengeteg mindent próbáltunk, támogattam, megértő és türelmes voltam…
#9…
Igen, mert addigra nem volt kedvem vele a szexhez, mivel őt nem érdekelte az, hogy engem kielégítsen. Ujjazni/nyalni nem nagyon akart, csak szex, abban pedig hamar elment. Se előtte, se utána nem izgatott engem. A szex részét megpróbáltuk mindig elhúzni, hogy jobban bírja, de nem ment. Nagyon nagyon hamar elélvezett. Volt olyan, hogy már a csókolózástól majdnem elment 23 évesen. 2 év alatt milliószor próbáltuk elnyújtani az aktust, nem ment sehogy sem. Ő elélvezett 1-2 perc alatt, aztán ott hagyott. Utána meguntam, türelmes voltam vele még kb 3 évig, de csak kb havi 1x volt szex. Nem is érdekelte, csak a saját élvezete. Innentől kezdve engem sem érdekelt.
#11 voltam.
12-es!
Veled is hasonló történt és még te voltál megsértődve?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!