Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha csak 2-3 percig bírom de nagyon figyelmes vagyok és jól csinálom szájjal és aktus után mindig kielégítem a partnerem akkor lehet tartós kapcsolatom?
Figyelt kérdés
2021. márc. 31. 10:48
2/16 anonim válasza:
Szerintem lehet. Tartós kapcsolatban a 2-3 perc hosszabbítását is lehet 'fejleszteni' egyébként. Jó partnert kell hozzá találni.
3/16 anonim válasza:
Néhàny alkalommal elmegy ha komoly kapcsolatot akarok. De nem arra vágyok hogy csak előjáték legyen a fő attrakvió meg elmarad. Szóval hosszú távon nem meg.
Szexkapcsolatban meg max 1 ilyet viselek el. Második alkalom nincs.
4/16 anonim válasza:
Recskázással tudod fejleszteni. Egy nő sincs akinek ez megfelel.
6/16 anonim válasza:
Normális libidójú nőben nincs olyan, akinek elég 2-3 perc dugás. Nálunk szerintem az átlagidő van, ami kb. 30 perc/menet.
7/16 anonim válasza:
Nem sokan dicsekszenek vele, de hidd el, rengeteg ilyen komoly párkapcsolat van, hogy a férfiak 2 perc után készen vannak. Csak nem veri nagydobra senki.
8/16 anonim válasza:
#7 A biztos igaz, amit írsz, de az ilyen kapcsolatban nagyobb is a sansz, hogy a nő félrelép, mert kevés, amit otthon kap.
9/16 anonim válasza:
Hát maga a behatolás része azért egy 20-30 perc legyen.
Fejleszd. Mindig állj meg ha érzed, hogy elmennél. Ha kell húzd ki. Ilyenkor ujjazhatod is tovább.
10/16 anonim válasza:
Ez az idő arra is kevés hogy le vedd a bugyimat, szeretem ha sok időt töltenek az elöjátékra, minnel lassabb annál jobb. Az nagyon fontos egy nőnek.
Nekem a legrövidebb egyutlet mindennel együtt 45perc volt.
Az egy jó pont hogy odafigyelsz a partneremre :)
Ha jó a partnerem én már az elöjátéknál min 1-szer elmegyek, és meg be sem tette.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!