Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az állva szex pozitúra milyen gyakori, és leginkább mikor ideális így csinálni?
Figyelt kérdés
Szemből vagy hátulról jobb ez a póz?okt. 26. 09:26
1/10 anonim válasza:
Nálunk gyakori.
Mindig az aktus végén csináljuk, így tudok a leggyorsabban bele élvezni a nejembe.
2/10 anonim válasza:
Lehet mások csinálják gyakran, én egyik csajommal sem csináltam, max próbáltuk, de kényelmetlen, nem megy be jól, sosem jött be.
3/10 anonim válasza:
Nekem akkor volt ez amikor jött haza a férj és sietni kellett..
4/10 anonim válasza:
Mi úgy csináljuk,hogy én állok a csajom az ölemben átkarolja a derekam a lábaival.
5/10 anonim válasza:
Akkor ideális ha nagyon sietsz és amúgy is csak titokban, futtában tudod kivitelezni, de semmiképpen sem akarnád kihagyni és se hely se idő nincs elfeküdni.
Amúgy gondolom, hogy számít a két fél magassága is, lehet pont írtó kényelmetlen valakiknek ez a póz.
Szerintem nem olyan gyakori, mint fekvő/ülő/térdelő pózok.
7/10 anonim válasza:
Hátulról szoktuk csinálni, feleségem nagyon szereti így
8/10 anonim válasza:
Amikor sietni kell, hatulrol, az a jo ha kozben ra lehet dolni valamire kapaszkodni. Par perc alatt elmegyunk igy mindketten
9/10 anonim válasza:
Én nem nagyon szeretem, mert kényelmetlen, nehezebb elélvezni.
29/N
10/10 anonim válasza:
Szeretem gyors numeránál. Falhoz nyom a pasi, beakaszt hátulról és vadul meghág. Nem hátrány ha hosszabb dákója van, ami nem csúszik ki mindig.
36N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!