Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Eöske janeszka21 kérdése:
Hölgyek tti meg engednétek az analt velem , azért kérdezem mert átlag feleti a farkam minden értelem ben ?
Figyelt kérdés
A hossza :21 cm
A vastagság:5 cm átmérőjű/ körbe 16 cm
Ha valakinek így érthetőbb
Ja és van benne egy Albert herceg gyűrű?
okt. 25. 20:27
41/53 A kérdező kommentje:
A szexben szerintem kompromisszum van ha én elvarok valamit akkor cserébe adok is de ha nem kapok semmit akkor a csaj se várjon semmi + dolgot
nov. 3. 18:55
43/53 A kérdező kommentje:
42# köszi az egyetértés
nov. 3. 19:09
44/53 anonim válasza:
Szoval hogy te seggbenyomhatod a csajt akkor o is seggbenyomhat téged mert vegul is ez igy igazságos 😂🤣
45/53 A kérdező kommentje:
Nem teljesen ,de te hogy ennyire kötekedel te már bisztoss próbáltad azért vagy ennyire ellene
nov. 3. 21:14
46/53 anonim válasza:
Nem probaltam nem vagyok buzzancs hogy segge nyomuljak 🤣
47/53 A kérdező kommentje:
46# Akkor ha kéri a csaj nem teszed meg mert nem vagy buzancs ,te nem buzancs ha nem begyepesedet fasztarisznya vagy
nov. 4. 10:54
48/53 anonim válasza:
Olyan csajjal szoba se allnék aki seggbe akarja dugatni magát
Undorito
De te csak dugjá szaros segget 🤣🤣 az valo neked
49/53 A kérdező kommentje:
Az csak akkor szaros ha a csaj igénytelen , ha ápolt akkor nincs gond , neked meg az undorító igénytelen, büdös szőrös kökori szakat ribi való,
nov. 4. 13:55
50/53 anonim válasza:
Ocska ri banc az aki seggbe akarja ugy szet van ba szva a pinaja hogy mar csak a segge maradt 🤣🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!