Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én speciel azért, mert szeretem, ha kinevetnek, megaláznak. Elég kicsi a fütykösöm.
2022. máj. 26. 10:17
2/12 anonim válasza:
Egyszer részegen küldtem egy kéretlen dickpic-et egy csajnak. Szex kapcsolat lett belőle. De szerintem ez ilyen millióból egy eset lehetett.
Kapcsolatban sokszor küldtem már de azt kérték szóval az nem hiszem, hogy számítana.
Bár eddigi elmondások szerint kifejezetten fotogén szerszámom van.. 🤷♂️
2022. máj. 26. 10:19
3/12 anonim válasza:
Van az a méret, megfelelő alakkal, amit nem utasítanak vissza a nők, bármennyire is az ellenkezőjét állítják:)
2022. máj. 26. 10:20
4/12 anonim válasza:
Nem küldtem ,nem is kértek.
2022. máj. 26. 10:21
5/12 anonim válasza:
A méret mindig lényeges. Az a baj, hogy a férfiakkal szemben mindig kettős mérce van. Ha férfi küld meztelen képet, akkor perverz, beteg ,fogyatékos állat, ha meg nő teszi ugyanezt akkor milyen bevállalós, merész jó nő...
2022. máj. 26. 10:22
6/12 anonim válasza:
Azért ha egy nő kérés nélkül, egy vadidegennek küldene a pinájáról fullközeli képet, rá is furcsán néznének. Kapcsolatban (vagy szeretői viszonyban is) küldtem már álló farokképet, hogy mutassam, mennyire kívánom, ennek jó kimenetele szokott lenni.:P De azt el nem tudom képzelni, hogy ismerkedés elején vagy ismeretlen lánynak küldve bármi pozitív kimenetele lehet egy péniszfotónak.
2022. máj. 26. 10:50
7/12 anonim válasza:
Épp a minap volt itt egy érdekes beszélgetésem egy pasival. Jól alakult, izgató volt, azt hittem több is lehet belőle.
Erre egyszercsak, tök váratlanul küldött egy képet. Azt hittem magáról, de sajnos farok fotó volt. Rögtön el is mondtam neki a véleményemet, és befejeztem a beszélgetést.
Megvan a véleményem az ilyen pasasokról. Szerintem a kéretlen farokszelfi küldözgetés igen komoly szellemi visszamaradottsàgot tükröz
2022. máj. 26. 10:54
8/12 anonim válasza:
Semmi értelme, aki semmi többet nem tud felmutatni mint ami a lába közt fityeg, azt eleve törlöm a fenébe meg tiltom.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!