Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért fogják sokan a gyorstüzelést úgy föl mintha egy betegség lenne?
"Akkor viszont nem értem azt a narratívát hogy a nő aztán legyen nagyon aktív, lelkes stb. Arra a max 5p-re ki fogja erőltetni magát? Csodát nem tudok tenni ennyi idő alatt, főleg hogy van akinél még csökkent is a "menetidején" amint megmozdulok, vagy teszek bármit is."
Mert férfiként is nem mindenki izgul fel arra, ha csak megmutatjátok a cicit és a pinát, aztán kifekvés... Valamire fel kell izgulni. Egyébként az 5-10 percet maga a behatolás és a szexre értettem. Ezelőtt még kéne legyen előjáték, stb. És elárulok egy titkot, a lassú fokozatos előjáték segít a férfinek is tovább bírni, nem egyből durr bele.
Nekem eddig szerencsére csak olyan férfiakkal (3) volt dolgom akik alkalmazkodtak hozzám. A friss ismerkedős időszakot leszámítva, mindig sikerült összeszoknunk, megismerni egymás testét. Pedig biztos nem UFO-kkal volt dolgom, szimplán nem szarták le az én élvezetemet. Nem az előjáték alatt akarok elélvezni, hanem az aktus alatt. Mivel képes vagyok rá, nem elégítene ki valami maszatolás a nyelvvel és kézzel. Olyan persze előfordul hogy valamiért nem sikerül elélveznem, kellemes az együttlét de mégse érzem hogy jönne a csúcs, én ezt mindig kommunikálom is a partner felé. Mivel ő addig nem akarna elélvezni, úgymond "bevár", tehát ezt jeleznem kell felé. Persze biztos el tudna élvezni 2 perc alatt is, de nem is akar, mivel sokkal nagyobbat élvez a végén így.
Nekem már megvannak a bevált "fogásaim", tudom mitől élvezne el a barátom szinte azonnal, ezért azt tartogatjuk a végére. Ő meg pontosan tudja nekem mire van szükségem. Ez bizony figyelmet igényel, nem lehet önző módon csak reszelni mint valami nyúl. Az marha unalmas lenne. El se tudom képzelni mihez kezdenék egy olyan férfival, aki kijelenti hogy ő max ennyit tud 5perc se, aztán kész kifújt. Mivel már megtapasztaltam a másik típust, a figyelmes és odaadó férfit, biztosan nem elégednék meg egy ilyennel. A kulcs hogy akarjunk fejlődni, tanulni, csak sokan ehhez is lusták.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!