Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért fogják sokan a gyorstüze...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért fogják sokan a gyorstüzelést úgy föl mintha egy betegség lenne?

Figyelt kérdés
Értem én hogy a nők így nem élvezik a szexet és ezért sokak szerint ez egy testi hiba, de evolúciós szempontból nagyon is előnyös. Ha az ősemberek korában egy férfinek 30 percbe került volna hogy elélvezzen akkor sokkal kiszolgáltatottabbak lettek volna az együtlétek és az emberiség se fejlődött volna így. Mivel a fejlődésünk 99%-a során így szexeltünk nem csoda hogy ez genetikailag még mindíg benne van a férfiakban. Nem azért élveznek gyorsan mert leszarják a nőt hanem mert fizikailag nem bírható.

okt. 25. 12:43
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
81%

"Értem én hogy a nők így nem élvezik a szexet"

Ennyi a lényeg. Lehet itt csűrni-csavarni. Férfiaknak nem gond persze. De akkor megkérdezem, férfiakkal vagy nőkkel akarsz szexelni? Ugyanis ha a nő nem élvezi azt a pár lökésedet amit bírsz, hogyan képzeled el a rendszeres szexuális életet? A gyereknemzés csak nagyon csekély részét teszi ki az aktusoknak, az nem lehet mentség.

okt. 25. 13:58
 12/23 anonim ***** válasza:
76%
Nem gondolok rá betegségként. Hosszútávon azonban számomra elfogadhatatlan. Csak a kapcsolat elején vagyok türelmes ilyen téren, azt gondolom azzal nincs még baj, össze kell szokni. Mondhatni természetes. Ha viszont beáll ez a dolog, tehát alapként lesz kezelve, azzal már nem tudok és nem is akarok együttélni.
okt. 25. 14:02
 13/23 anonim ***** válasza:
54%
Olyan nővel mit tudnál kezdeni akinek csak a behatolásos szex számít?
okt. 25. 14:05
 14/23 anonim ***** válasza:
100%
Nem betegség, csak kellemetlen. A nők többsége nem megy el fél perc alatt.
okt. 25. 14:18
 15/23 A kérdező kommentje:
Ezért vagyok a nyalás híve. Csak úgy tudom az nem elég.
okt. 25. 15:27
 16/23 anonim ***** válasza:

Leszögezem: azzal valóban egyetértek, hogy a korai magömlés nem egy betegség, vagy ilyesmi, hiszen teljesen gyakori és normális jelenség. Ugyanakkor az ADHD és az, mégis elég kellemetlen vele élni.

Egyúttal az érvelésedben találtam pár furcsaságot. A korai magömlés nem azt jelenti, hogy képes vagy gyorsan elmenni, hanem hogy akkor is ez van, ha nem akarod. A gyors eldurranásnak valóban van - nem csak evolúciós - előnye időnként, de a lényeg, hogy tudd szabályozni.

Az evolúcióra is szeretnek hivatkozni az emberek, de ez szerintem általában öngól. Egyrészt fontos megjegyezni, hogy az evolúció "csúcstermékei" olyan dolgok, mint a svábbogár, a csatornapatkány, vagy a parlagfű.

Másrészt az evolúciós kritériumok folyamatosan változnak, és ami előnyös volt tízezer éve, az lehet hátrányos most. A korai magömlés 2024-ben olyasmi, mint a vakbél; csak hátránya van.

Említetted, hogy nem azért élveznek el, mert leszarják a nőt: én több olyan női véleményt is olvastam, hogy nem baj a gyorstüzelés, ha van folytatás és/vagy alternatív kárpótlás.

okt. 25. 16:16
 17/23 A kérdező kommentje:
Tudom hogy 2024-ben nem előnyös, de a hatvanas évek óta (amikor a szexuális forradalom kirobbant és a nők élvezete is fontos lett) nem telt el elég idő hogy a test megváltozzon. Ehez több száz vagy ezer év kell. Talán 200 év múlva már az átlag a 30 percet bíró és 20 centis farokkal járkáló férfi lesz.
okt. 25. 19:47
 18/23 anonim ***** válasza:
48%
A legtöbb férfi 5 percen belül elélvez, vagy kínlódva húzza még tovább. Csak nagyon sokan szépítik, vagy hallgatnak a témáról, és van egy hangos kissebbség, aki hangoztatja a 2 órás meneteket. Az a helyzet, hogy a média, és a közvélemény is a nők élvezetét helyezi előtérbe, és nem veszi figyelembe azt a tényt, hogy a természet így állította be, hogy a nő nehezen jut orgazmusig, a férfi pedig gyorsan, és könnyen, pláne ha nagyon vonzó a nő. Intelligens emberek persze ezt könnyen megtudják oldani, nemhiába van annyi megoldás: ujjazás, nyalás, segédeszközök, stb, és a nő sem marad hoppon.
okt. 26. 07:10
 19/23 anonim ***** válasza:
51%

18

Akkor viszont nem értem azt a narratívát hogy a nő aztán legyen nagyon aktív, lelkes stb. Arra a max 5p-re ki fogja erőltetni magát? Csodát nem tudok tenni ennyi idő alatt, főleg hogy van akinél még csökkent is a "menetidején" amint megmozdulok, vagy teszek bármit is. Szóval ez így elég röhejes akkor. Nyalás, ujjazás meg nem lesz elég mindenkinek, akkor ezt is el kell fogadni.

okt. 26. 14:31
 20/23 anonim ***** válasza:
18, ne magadból indulj ki
okt. 26. 17:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!