Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért fogják sokan a gyorstüzelést úgy föl mintha egy betegség lenne?
"Értem én hogy a nők így nem élvezik a szexet"
Ennyi a lényeg. Lehet itt csűrni-csavarni. Férfiaknak nem gond persze. De akkor megkérdezem, férfiakkal vagy nőkkel akarsz szexelni? Ugyanis ha a nő nem élvezi azt a pár lökésedet amit bírsz, hogyan képzeled el a rendszeres szexuális életet? A gyereknemzés csak nagyon csekély részét teszi ki az aktusoknak, az nem lehet mentség.
Leszögezem: azzal valóban egyetértek, hogy a korai magömlés nem egy betegség, vagy ilyesmi, hiszen teljesen gyakori és normális jelenség. Ugyanakkor az ADHD és az, mégis elég kellemetlen vele élni.
Egyúttal az érvelésedben találtam pár furcsaságot. A korai magömlés nem azt jelenti, hogy képes vagy gyorsan elmenni, hanem hogy akkor is ez van, ha nem akarod. A gyors eldurranásnak valóban van - nem csak evolúciós - előnye időnként, de a lényeg, hogy tudd szabályozni.
Az evolúcióra is szeretnek hivatkozni az emberek, de ez szerintem általában öngól. Egyrészt fontos megjegyezni, hogy az evolúció "csúcstermékei" olyan dolgok, mint a svábbogár, a csatornapatkány, vagy a parlagfű.
Másrészt az evolúciós kritériumok folyamatosan változnak, és ami előnyös volt tízezer éve, az lehet hátrányos most. A korai magömlés 2024-ben olyasmi, mint a vakbél; csak hátránya van.
Említetted, hogy nem azért élveznek el, mert leszarják a nőt: én több olyan női véleményt is olvastam, hogy nem baj a gyorstüzelés, ha van folytatás és/vagy alternatív kárpótlás.
18
Akkor viszont nem értem azt a narratívát hogy a nő aztán legyen nagyon aktív, lelkes stb. Arra a max 5p-re ki fogja erőltetni magát? Csodát nem tudok tenni ennyi idő alatt, főleg hogy van akinél még csökkent is a "menetidején" amint megmozdulok, vagy teszek bármit is. Szóval ez így elég röhejes akkor. Nyalás, ujjazás meg nem lesz elég mindenkinek, akkor ezt is el kell fogadni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!