Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányok mennyire beszélik meg a barátnőikkel, hogy milyen volt a pasival az ágyban és hogy mekkora a farka?
Figyelt kérdés
Tegnap egy buli után valahogy összefeküdtem az egyik lánnyal a baráti társaságból. És a csaj amikor szopizott és merev lettem azt mondta szó szerint, hogy "huhh azt hittem, hogy neked sokkal nagyobb van" Szerintetek elmodnja a barátnőinek? Amúgy szerintem nem is olyan kicsi, csak úgy látszik, ő csak nagy farkúakkal volt eddig. Olyan 13 cm kbokt. 25. 10:32
11/11 anonim válasza:
Én a kérdező helyében inkább beakasztottam volna a lány seggébe és adtam volna neki, amolyan Pierre Woodman stílusban...
A végén örült volna hogy "csak" 13cm a farkam. 🤣
Egyébként ha ilyen bunkó a csaj, hogy a pasi szemébe mondja hogy kicsinek találja a falloszát, az szerintem simán képes elmondani a barátnőinek is, vihogva, primitív stílusban. Szinte magam előtt látom...
Jobban megválogatnám a baráti társaságomat a kérdező helyében. Alkalmi dugásnak egyszer elmegy az ilyen, de én biztos seggbek.rtam volna kegyetlenül, ha fikázza a méretemet! Csak hogy érezze a törődést a kicsike... 😁
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!