Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azok a fiúk akik tini koruk óta sikeresek és mindig szép barátnőik voltak ők mit tudnak?
Milyen személyiségük van amitől ennyire sikeresek?
Engem mindig csak lepattintanak a lányok és sosem volt barátnőm. El sem tudom képzelni hogy milyen jó lehet azoknak a fiúknak akiknek sosem okozott gondot a pártalálás ráádásul mindig szép barátnőik voltak.
Nos hogy jobban érezd magad, minden férfinak a nők okoznak gondot. Akinek nincs, annak azért, akinek meg van, annak meg azért.
Nem nézek ki különösebben jól, mondjuk egy erős átlagos külsőm volt kamaszként, de mindig határozott, magabiztos véleményem volt, nem féltem semmivel és senkivel sem szembeszállni, illetve csomó mindent meg tudtam szervezni, amit a legtöbb tini korú iskolatársam nem tudott.
Később, egyetemista koromban sokkal jobban néztem ki, és bár csóró voltam, az engem érdeklő nőknél általában volt esélyem, hacsak nem akaszkodott rám valamelyik.
Felnőttként meg ugyan nem nézek ki túl jól (ismét kb átlagos), viszont jó stílusom van és elég sikeres vagyok az életben, úgy szociálisan mint anyagilag.
Emiatt mindig voltak nők, akikkel lehetett mókázni, de 30 felett szinte már sportértéke sincs a dolognak. Pár hét után már házasodni akarnak.
Az, hogy mindig szép barátnőm voltak-e, ez már más kérdés, nem hiszem amúgy, szerintem többnyire átlagosak voltak, és időnként lefeküdt velem 1-1 jobb darab.
Viszonylag jó kinézet, intelligencia, humor, empátia jó kommunikációs képesség és egyfajta határozottság. Ezekkel, illetve ezekből minél többel rendelkezik valaki, annál könnyebb.
Később azért pl.egy megfelelő egzisztencia sem hátrány.
Áh dehogy kell jó kommunikáció!
Ha egy pasi jól néz ki, akkor lehet akármilyen kőbunkó akkoris tapadni fognak rá a nők.
Merthát a nők a bunkóságot ilyenkor összetévesztik a határozottsággal…
Sőt! Egyszer beszélgettem egy nővel a témáról. Ő azt mondta neki nem számít az se, ha a pasi kőbunkó, ha jól néz ki.
Szóval a lényeg kérdező: Kezdj el gyúrni és lesz jó nőd! Csak ennyi kell!
Az unokatestvérem jó példa lenne erre, ha valakit érdekel ez a történet elmondom…
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!