Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vesztetek már össze amiatt hogy a párotok nem akart szexelni?
NEM. A szexet sosem szabad erőltetni, és ami mégfontosabb, ha nem akarja akkor nem szabad lelkiismeret furdalást okozni emiatt. Mondhasson szabadon és biztonságosan nemet.
Ha nagyon durván eltérnének az igények, vagy azt látnám hogy hirtelen megváltozik az étvágya akkor ennek nyilván megbeszélném vele az okát, de hogy emiatt veszekedjek…
Nálunk kb. az van amit menta34 ír.
Konkrétan azért nem volt még vita, hogy nincs szex. Mert ha részéről nincs, hát nincs, nem tehet róla. De elképesztő frusztrált vagyok a szexhiány miatt, odáig eljutva, hogy már volt mikor minden bajom volt a személyétől. Konkrétan hibáztattam, persze magamban, haragudtam rá, "utáltam"...hogy vele nincs szex, de miatta mással sem lehet. Azaz ez a harag, indulat még mindig bennem van, csak már csitult.
Nagyon sokan így vannak ezzel, aztán van aki lelép, van aki kurvázik, van aki belenyugszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!