Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Vesztetek már össze amiatt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vesztetek már össze amiatt hogy a párotok nem akart szexelni?

Figyelt kérdés
Mennyi idő után volt ez, úgy értem hogy meddig nem volt szex?

okt. 24. 20:16
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

NEM. A szexet sosem szabad erőltetni, és ami mégfontosabb, ha nem akarja akkor nem szabad lelkiismeret furdalást okozni emiatt. Mondhasson szabadon és biztonságosan nemet.

Ha nagyon durván eltérnének az igények, vagy azt látnám hogy hirtelen megváltozik az étvágya akkor ennek nyilván megbeszélném vele az okát, de hogy emiatt veszekedjek…

okt. 25. 00:18
 2/9 anonim ***** válasza:
87%
Volt vita igen. Azóta megoldottam, leviszem a kutyát sétálni de a szomszéd csajjal dugok az idő alatt. Tinderen szedtem fel, tudja hogy van párom és ez izgatja. Kellemetlen az amikor puncis farokkal térek haza és párom is szexelne végül.
okt. 25. 04:24
 3/9 menta34 ***** válasza:
100%
Az is érdekes kérdés lenne, hogy hányszor veszekedtek hülyeségen, miközben a szex az igazi probléma :)
okt. 25. 04:47
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Veszekedés nem szokott lenni, de rosszul esik a rendszeres elutasítás. Ilyenkor feszültebb vagyok és csalódott. Ha megbeszéljük, akkor átmenetileg javul a helyzet, de utána újra ritkulnak az együttlétek. 39f
okt. 25. 06:22
 5/9 anonim ***** válasza:
0%
már nem, dugom a szomszéd feleségét.
okt. 25. 06:35
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
A legtöbb pár ezen veszik össze.
okt. 25. 07:54
 7/9 anonim ***** válasza:
93%

Nálunk kb. az van amit menta34 ír.

Konkrétan azért nem volt még vita, hogy nincs szex. Mert ha részéről nincs, hát nincs, nem tehet róla. De elképesztő frusztrált vagyok a szexhiány miatt, odáig eljutva, hogy már volt mikor minden bajom volt a személyétől. Konkrétan hibáztattam, persze magamban, haragudtam rá, "utáltam"...hogy vele nincs szex, de miatta mással sem lehet. Azaz ez a harag, indulat még mindig bennem van, csak már csitult.

okt. 25. 09:42
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon sokan így vannak ezzel, aztán van aki lelép, van aki kurvázik, van aki belenyugszik.

okt. 25. 10:29
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Igen, minden esetben. Ha a leendő párom nem akar szexelni, akkor más lánnyal kell kielégítenem magam. Cserébe soha nem lökném el a leendő párom. Ahányszor szexelne, annyiszor elégíteném ki.
okt. 25. 12:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!