Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Előfordult ez már veletek a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Előfordult ez már veletek a többes szexben?

Figyelt kérdés
Két férfi egy nő, és a szexbe bevont másik férfi, ő bizony csődöt mondott? Mi a helyes reakció ilyenkor, lapát vagy kap még egy esélyt?

okt. 24. 07:10
 1/5 anonim ***** válasza:
88%

Nálunk volt ilyen partner, egyszerűen nem tudta a partnerem keménnyé varázsolni bármennyit is küzdött vele. Pedig a partnerem nem kezdő és amatőr.

A baj szerintem sokaknál, hogy a fantázia jó dolog de nem ugyanaz mint az éles helyzet. Persze videókon jól néz ki, de mikor egy másik álló farok van melletted élőben már más szituáció.

Igazából nálunk a beszálló férfi partner mondta, hogy nem jön többet és ez nem az ő játéka.

okt. 24. 07:16
 2/5 anonim ***** válasza:
90%
Én voltam már ilyen helyzetben. nem mondtam csődöt de eléggé izgultam az első alkalommal. Gondolom ez volt a baj
okt. 24. 08:05
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Mi +1 férfit vontunk be.Nem is vele volt a gond,hanem velem,a férjjel.Bárhogy próbálkozott a nejem,nem akart merevedésem lenni.Feszélyezve éreztem magam,látva más férfival kefél a párom. Mikor távozott,azután sikerült. Viszont a férfi nem jött többet,elérhetetlenné vált. Gondolom egy jó hármast remélt...Mi is..
okt. 24. 08:20
 4/5 anonim ***** válasza:
16%
Másik alkalommal lehet megdugna, de, ha te ilyen nagy szexétvágyú vagy, hogy két férfi kell, akkor inkább keress olyan nagy farkút, aki rendesen, bármikor meg tud dugni, nem kínlódj.
okt. 24. 11:11
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Hát a hármas szex messze nem. Erről szól amit írsz csak szólok.

okt. 24. 15:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!