Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Veletek is előfordul hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Veletek is előfordul hogy aktus közben lelonkadtok óvszerben? Vagy azután hogy felhúztátok az óvszert?

Figyelt kérdés
Mert elég kellemetlen volt amikor ez történt velem.
szept. 1. 01:23
 1/8 anonim ***** válasza:

Volt ilyen igen , de nem óvszerben , az nélkül is .

Piszok kellemetlen volt , mert lankadt is maradtam utána is .

szept. 1. 01:35
 2/8 anonim ***** válasza:
Sajnos elofordult. Annyira ragorcsoltem hogy fel sem allt. Meg a kovetkezo alkalomkor mar alapbol ideges voltam, hogy nehogy ne alljon fel mint korabban. Nem is allt. Szoval eleg nehez volt kijutni ebbol az ordogi korbol.
szept. 1. 06:24
 3/8 anonim ***** válasza:
Igen az miatt van egy nagy fos, nem is dugok soha többé gumival...
szept. 1. 06:48
 4/8 anonim ***** válasza:
Volt már, mikor felhúztam a gumit. Kicsit fáj és kellemetlen, ahogy felgördítem a farkamra, mert elég széles. De mikor ez van a párom kézzel meggyúrja és újra feláll.
szept. 1. 07:42
 5/8 anonim ***** válasza:
Még soha. Miért lankadna le a gumitól???
szept. 1. 07:59
 6/8 anonim ***** válasza:
Gumik közt is nagy különbség van. Próbálj ki több márkát!
szept. 1. 08:40
 7/8 anonim ***** válasza:
Évek óta nem kellett már szerencsére húzzak a farkamra ilyesmit, de mikor kellett, akkor rendszeresen előfordult sajnos, rendkívül szar gumiban és nagyon zavaró tud lenni. A vicc, hogy a legtöbb csajom jobban utálta a gumit, mint én magam.
szept. 1. 09:42
 8/8 anonim ***** válasza:
Volt. Alig akart feljönni, megakadt a makkom alatt, illetve kényelmetlen volt, ha feljött. Aztán rájöttem, hogy többféle méretben is gyártanak óvszert, és én kicsit vettem. Mióta nagyobbat használok, pillanatok alatt felmegy, kényelmes, és nem lankadok benne sose.
szept. 1. 09:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!