Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nagyon gyors szex, mennyi ideig tart nálatok?
Figyelt kérdés
Amikor a körülmények csak egy gyors szexre adnak lehetőséget, ez kb hány percet jelent? Na és a rövid idő ellenére kielégültök azért?okt. 23. 21:32
1/13 anonim válasza:
Attól függ milyen szex. Puncis szexnél nekem kell mindig legalább 4-5 perc még akkor is ha teperek a gyorsasággal, míg orálnál ha szopnak akkor ha ügyes a lány, akár 2 perc alatt is kivégezhet. Régen volt, hogy szájjal 1 perc alatt elvitt az egyik exem, annyira jól csinálta és annyira szép volt és nagyon kívántam.
A másik az anális szex, ott a lány seggébe elélvezek szintén 3 perc alatt durván, mert nagyon szűk és ha szép, formás a hátsója, akkor pláne.
4/13 anonim válasza:
Talán 6-7 perc, mindketten el tudunk élvezni, ha muszáj sietni
5/13 anonim válasza:
4-5 perc, a rekord 7 perc volt mindennel együtt és még a vonatot is elértük :)
7/13 anonim válasza:
Volt már 1 percnél kevesebb is. Férjem el tud élvezni, nekem ez csak vicc kategória. Főleg hogy ilyen csak akkor van ha olyan a szitu. Pl napközben, amikor a masik szobában van a kicsi gyerek, aki bármikor bejöhet
9/13 anonim válasza:
A furulya szóló a legrövidebb, 4-5 perc. Kielégítő, de nem egyenértékű azzal, amikor alaposan megbszom.
10/13 anonim válasza:
Szegény nők, ezek siralmas teljesítmények. Én ennél azért kitartóbb vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!