Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lassaban érek és fejlődök, most is max 20-nak tűnök. Nem vettek így komolyan a lányok, nekik 18 évesen 25 éves csávók kellenek nem 15-nek kinéző 18 éves.
Pajzsmirígy alulműködés miatt nem volt bennem az az igazi kanosság se.
Fitymaszűkületem volt.
De most már megoldódott minden lassan, ha én ezeken túl vagyok ti ne sírjatok hogy 1-2 centivel kisebb a farkatok mint az átlag! 😊😉
okt. 23. 21:07
2/14 anonim válasza:
Introvertált személyiség, azaz befelé forduló. Mellé ha ronda is vagy, akkor pláne esélyes, hogy szűzen éled le az életed. Ha helyes vagy, akkor idő kérdése mire találsz hasonló személyiségű lányt, aki elnyeri tetszésed és lesz valami.
Utolsó lehetőség a rosszlányok és ha zárkózott is vagy, egy alkalmat bevállalsz, hogy ne szüzen halj meg.
okt. 23. 21:32
3/14 anonim válasza:
Nincs baj
okt. 24. 06:24
4/14 anonim válasza:
Első vàlasszal mi a fsz baj van ti nyomorékok ?
okt. 24. 08:20
5/14 anonim válasza:
Nem tom, én ennél fiatalabb vagyok. Ha magamból indulok ki nincsen "baj" szimplán az van, hogy zárkózott voltam iskolás éveim alatt és lemaradtam egy csomó lehetőségről. A normális, jó nők nagyon korán elkelnek, ezt egy életre megtanultam és vagy maradnak a defektesek vagy azok akikkel nincsen semmi baj, viszont nem azért vannak egyedül mert szupermodell kinézetük elijesztik a férfiakat, hanem mert sajna láthatatlanok a normális férfiak számára.
okt. 24. 09:45
6/14 anonim válasza:
30 fölött már mindenkinél van oka. A magam részéről mindkét nem vonz valamennyire, sőt egy ideig még a nemi identitásommal se jutottam dűlőre. Így nehéz bármit csinálni, mert akárki jön szembe, az egyik felem mindig tiltakozik ellene. Hülyén hangzik, de ez van. Másnak meg más baja van, van aki előnytelen külsejű, a szociális képességei nagyon gyengék, túl szerény, visszahúzódó, esetleg gátlásos lett valami miatt, volt valami az életében ami elriasztja a kapcsolatkereséstől, túl büszke ahhoz hogy kezdeményezzen, stb. De egy statisztikában azt olvastam, hogy még 30 és 40 között is erősen csökken a szüzek száma, és 40 fölött már csak kb 1% az, szóval előbb-utóbb azért a legtöbb emberrel csak lesz valami. 34f
okt. 24. 21:29
7/14 anonim válasza:
Sokàig voltam én is szűz. Igazából csak a szerencsén múlott hogy nem vagyok még mindig az 30 évesen 😃 Nàlam az a problem hogy rosszak a szociàlis készségeim , visszahúzódó vagyok, introvertàlt. Nagyjából ennyi. De ahogy az előttem szóló ìrja előbb vagy utóbb sikerülhet csak minimálisan nyitottnak kell lenni
okt. 31. 17:25
8/14 anonim válasza:
Szerencsétlen az illető sajna.
nov. 1. 18:07
9/14 anonim válasza:
Gyerekek, egyébként annyi kiéhezett lány vagy, hogy ne tudjátok meg. Pénteken őszi szünet előtt 18 éves lányokkal utaztam a buszon és előttem ültek, és nem beszéltek másról csak arról, hogy hétvégén valami srácot kéne szerválni, mert rég szoptunk... Látták, hogy elkapott a nevetés, csak egy, én házas vagyok, másrészt van 2 gyerekem és a feleségemet nem tervezem megalázni, pedig ha szingli lettem volna, gondolkodás nélkül leszólítom őket, hogy na ki is akar szopni? Éljetek basszus, ahol van lehetőség, ott fogjátok meg, nem kell szégyellni, egyszer vagytok fiatalok, egyszer éltek. Én 35 évesen könnyen beszélek nős férfiként, de voltam 17 éves is, és sok lehetőséget elugrasztottam a hasonló introvertáltságom miatt. Ha visszamehetnék az időben, minden tini csajt akit lehet, meghúznék és utána nősülnék meg.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!