Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy mondanátok meg a pasinak, hogy nagyon pisi szagú a farka? Szex előtt gyakran kimegy a mosdóba, amikor kézzel izgatom, a tenyerem is olyan szagú. Már célozgattam rá, hogy mossa meg, adok törülközőt, de nem vette a lapot.
Figyelt kérdés
okt. 22. 21:22
2/10 anonim válasza:
Meg kell neki mondani, hogy ez nem jó.
3/10 anonim válasza:
ha ezt mondani kell ott baj van, inkább szakítani kellene vele,
de egyértelmű ,hogy annyira igénytelen, hogy pisilés után meg sem törli, le se mossa
4/10 anonim válasza:
Egy farok akkor jó ha van egy kis pisiszaga, íze. Legalábbis én így szeretem.
5/10 anonim válasza:
Közelébe se mennék egy ilyennek, nemhogy lefeküdjek vele. Aki azzal se tiszel meg, hogy legalább egy nedves törlőkendővel végigmenjen rajta. Az nem igényel nagy fürdést és mégis friss lesz ....
6/10 anonim válasza:
Esetleg invitáld meg fürdeni. De amúgy az is opcio, hogy egyszerűen mondod neki, hogy bocsi xy de kellemetlen a szagod odalenn, meg tudnád mosni megint, és akkor mehet a menet. Nekem is szólt egyszer talán emiatt az egyik partnerem, semmi baj nem volt belőle utána ott folytattuk ahol abbahagytuk.
7/10 anonim válasza:
Hat en jartam igy fiuval fiukent. Amikor megereztem mondtam, hogy bocs de nem akarom. Meg o volt megsertodve.
8/10 anonim válasza:
Ha nem veszi a diszkrét lapot akkor nyíltan kérd meg, hogy menjen már el fürdeni orál előtt és kész. Mindazonáltal ha valakinek nincs ennyi igényszintje ott akad 1-2 probléma...
9/10 anonim válasza:
Így próbáld: Nagyon pisi szagú a farkad!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!