Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok hányszor szoptatok le a pasitokat maximum egy nap ? Mi volt a motiváló erő?
Figyelt kérdés
okt. 22. 15:31
1/15 anonim válasza:
Nálunk olyan van, hogy reggel cumi, aztán este szex, amikor szintén bekerül a számba is.
2/15 anonim válasza:
6x. Az exe egy alkalommal ennyiszer csinálta, és én többször akartam nála. De hat után nem hagyta már folytatni tovább.
3/15 anonim válasza:
2×
Motivál: a kényelmes élet és a pénz
4/15 anonim válasza:
5x
Nem kellett motiváló erő, vonzódom hozzá.
5/15 anonim válasza:
Reggel melo elott aztan melo utan es este de ez nem kulonleges alkalom mindig igy ment nalunk
6/15 anonim válasza:
4x Az motivál hogy izgat ez engem is. 34N
7/15 anonim válasza:
És nyalást hányan kaptok vissza? Gondolom szökőévben egyszer.
9/15 anonim válasza:
Rosszul gondolod.
Konkrétan többször nyal ki, mint ahányszor kérem.
Nem találkoztam még olyan férfivel, aki ne szeretett volna puncit nyalni. Azt el tudom képzelni, hogy van olyan nő, akit nem szeretnének kinyalni.
10/15 anonim válasza:
Akkor a feminista férfi... :D Na ahhoz mennyire kell megsavanyodottnak lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!