Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
12/19 anonim válasza:
9 db a 41 évem alatt. De ebből egy gyakorlatilag 30 másodpercnél nem töltött bennem többet, azt is 3 megszakítással, hogy el ne süljön. Orál is minimálisra sikeredett, mert azt is abba kellett hagyni, hogy el ne durranjon. Új menet nem volt, idő sem engedte. Szóval esetében nem mondanám, hogy dolgom volt vele hiszen szinte azonnal véget is ért.
13/19 anonim válasza:
Tök jól a válaszok, rengeteg nő tudja ezekszerint mi a dolga és kötelessége. Engem aztán nem érdekel a duma hogy de élvezik, kit erdekel? Ez a dolgod csináld fejed pedig lenyomva szépen a helyedre. Naponta minimum kell, szex helyett is akár.
14/19 anonim válasza:
És még én éreztem soknak a 20 puncit. 27/f
15/19 anonim válasza:
13 - te egy kis bakkecske vagy!
Pfujjj!
19/19 anonim válasza:
Egyszer össze számoltam. Elég nagy szám jött ki :D Bár hozza kell tenni, kamaszként azért sokat buliztunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!