Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A cuckold kapcsolatban élő párok! Közöttetek van olyan, ahol a feleség a bull-jának többet megenged mint a hubby-jának?
Figyelt kérdés
Például: a bullnak megengedi az anált a hubinak nem, a bullnak lenyeli a spermáját a hubbi bele sem élvezhet a szájába, a hubbinak kotont kell felvennie az együttléthez a bull bele élvezhet, a feleség nyelvvel kényezteti a Bull fenekét, vagy hagyja hogy a Bull beleköpjön a szájába, lepisilje és hasonlók…
Ti hogy vagytok ezzel?
okt. 22. 10:11
11/24 anonim válasza:
Nálunk pont fordítva van. A beszállók csak gumival, s nincs csók sem. Nem helyettem, vagy "felémrendelve" szállnak be, hanem kiegészítésképpen a móka kedvéért.
12/24 anonim válasza:
Az akkor sima 3-as szex.
De az is jó móka! 😊
13/24 anonim válasza:
Gondolom a bullok általában nagyfarkú, kőkeményen dugó, nem 5 perc alatt elélvező pasik. Na ez nagyon ritka. Csak a 18-20 centis, vastag pénisz is nagyon ritka elméletileg. Plussz dugjon jól+ bírja sokáig. Jó ha 100/1 pasi felel meg ezeknek. Így elég kevés nőnek jutt ilyen pasi. Ezért is vannak ilyen kapcsolatok.
14/24 anonim válasza:
#13 nem feltétel a nagy farok, de mini se legyen. S sokkal többet számít, hogy fejben is ott legyen az illető, tartsa be a játékszabályokat, legyen normális. Na ezekből van a legkevesebb! A legtöbb beszálló azt hiszi az ő kedvéért ugribugrizik mindenki körülötte.
15/24 anonim válasza:
Cuckoldnál ez alap legalábbis amikor együtt vannak
16/24 anonim válasza:
Volt ilyen exem. Igen en direkt tobb mindent engedtem bar lenyeltem mindkettonek de a bull a szamba kophetett csinalhatta analba mikozben dugott ujjazhatta a seggem, mell szex, kikotozes, hasznalhatta rajtam a jatekszereimet es az exem pedig kinyalhatta belolem az anyagot amit belem engedett a bull neha nem nyeltem le hanem atadtam az exemnek csokolozas kozben a bull keszithetett rolam kepeket arcnelkul
17/24 anonim válasza:
Ez erről szól. A bull alapból többet tehet mint a pár vagy férj. Akkor is ha kettesben vannak. A férj csak másodlagos.
Volt pár ilyen élményem. Sosem a bull voltam🙂
18/24 anonim válasza:
#17 Még egy köcsög és büszke is rá :D
19/24 anonim válasza:
Én csak beszállóként, azaz bullként vettem részt ilyenekben, de az én tapasztalatom az, hogy ilyesmi valóban előfordul. A durvább dolgokról (leköpés, lepisilés) nem tudok nyilatkozni, mert azok nekem nem jönnek be egyáltalán, így alapból ki voltak zárva. Olyan viszont tényleg volt, hogy én csinálhattam gumi nélkül is, mert a csaj vett be tablettát, miközben a pasijával rendesen gumival szoktak védekeztek. Meg olyan is, hogy a csaj nekem megengedte análba, pedig a pasijának elvileg nem szokta. Valahol nyilván jó érzés, hogy velem akarja kipróbálni, de aztán közben én már sohasem ezen agyaltam, hanem arra koncentráltam, hogy minél élvezetesebb legyen mindkettőnknek.
20/24 anonim válasza:
“Bullra” es “hubbyra” is vannak magyar szavak, hasznald oket nyugodtan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!