Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A cuckold kapcsolatban élő...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A cuckold kapcsolatban élő párok! Közöttetek van olyan, ahol a feleség a bull-jának többet megenged mint a hubby-jának?

Figyelt kérdés

Például: a bullnak megengedi az anált a hubinak nem, a bullnak lenyeli a spermáját a hubbi bele sem élvezhet a szájába, a hubbinak kotont kell felvennie az együttléthez a bull bele élvezhet, a feleség nyelvvel kényezteti a Bull fenekét, vagy hagyja hogy a Bull beleköpjön a szájába, lepisilje és hasonlók…

Ti hogy vagytok ezzel?

okt. 22. 10:11
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk pont fordítva van. A beszállók csak gumival, s nincs csók sem. Nem helyettem, vagy "felémrendelve" szállnak be, hanem kiegészítésképpen a móka kedvéért.
okt. 22. 12:49
 12/24 anonim ***** válasza:
78%

Az akkor sima 3-as szex.

De az is jó móka! 😊

okt. 22. 13:02
 13/24 anonim ***** válasza:
77%
Gondolom a bullok általában nagyfarkú, kőkeményen dugó, nem 5 perc alatt elélvező pasik. Na ez nagyon ritka. Csak a 18-20 centis, vastag pénisz is nagyon ritka elméletileg. Plussz dugjon jól+ bírja sokáig. Jó ha 100/1 pasi felel meg ezeknek. Így elég kevés nőnek jutt ilyen pasi. Ezért is vannak ilyen kapcsolatok.
okt. 22. 13:15
 14/24 anonim ***** válasza:
94%
#13 nem feltétel a nagy farok, de mini se legyen. S sokkal többet számít, hogy fejben is ott legyen az illető, tartsa be a játékszabályokat, legyen normális. Na ezekből van a legkevesebb! A legtöbb beszálló azt hiszi az ő kedvéért ugribugrizik mindenki körülötte.
okt. 22. 13:20
 15/24 anonim ***** válasza:
89%
Cuckoldnál ez alap legalábbis amikor együtt vannak
okt. 22. 13:28
 16/24 anonim ***** válasza:
88%
Volt ilyen exem. Igen en direkt tobb mindent engedtem bar lenyeltem mindkettonek de a bull a szamba kophetett csinalhatta analba mikozben dugott ujjazhatta a seggem, mell szex, kikotozes, hasznalhatta rajtam a jatekszereimet es az exem pedig kinyalhatta belolem az anyagot amit belem engedett a bull neha nem nyeltem le hanem atadtam az exemnek csokolozas kozben a bull keszithetett rolam kepeket arcnelkul
okt. 23. 08:02
 17/24 anonim ***** válasza:
86%

Ez erről szól. A bull alapból többet tehet mint a pár vagy férj. Akkor is ha kettesben vannak. A férj csak másodlagos.

Volt pár ilyen élményem. Sosem a bull voltam🙂

okt. 23. 08:05
 18/24 anonim ***** válasza:
39%
#17 Még egy köcsög és büszke is rá :D
okt. 23. 12:23
 19/24 anonim ***** válasza:
75%
Én csak beszállóként, azaz bullként vettem részt ilyenekben, de az én tapasztalatom az, hogy ilyesmi valóban előfordul. A durvább dolgokról (leköpés, lepisilés) nem tudok nyilatkozni, mert azok nekem nem jönnek be egyáltalán, így alapból ki voltak zárva. Olyan viszont tényleg volt, hogy én csinálhattam gumi nélkül is, mert a csaj vett be tablettát, miközben a pasijával rendesen gumival szoktak védekeztek. Meg olyan is, hogy a csaj nekem megengedte análba, pedig a pasijának elvileg nem szokta. Valahol nyilván jó érzés, hogy velem akarja kipróbálni, de aztán közben én már sohasem ezen agyaltam, hanem arra koncentráltam, hogy minél élvezetesebb legyen mindkettőnknek.
okt. 23. 17:41
 20/24 anonim ***** válasza:
52%
“Bullra” es “hubbyra” is vannak magyar szavak, hasznald oket nyugodtan.
okt. 24. 07:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!