Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy normális nő mit keres ezen az oldalon?
Mindentől függetlenül azért vannak normális emberek is itt. Én már beszéltem pár ilyennel. Nővel és férfival is egyaránt.
Sokan azt nem értik meg, hogy ez is olyan hely, mint a való élet, csak még abból a szempontból rosszabb, hogy itt anonim meg merik mutatni, hogy milyenek is valójában.
Az más kérdés, hogy mit keres itt. Szerintem a legtöbben csak unaloműzés miatt vannak itt.. vagy azért mert magányosak. (Persze ez még nem azt jelenti, hogy szeretnének naponta 30 darab kéretlen perverz privát üzenetet.)
Hol lehet megtekinteni? 🤭
Ezért ilyen jó érzés itt lenni, együtt a sok bolonddal. 😅 (#7 ez nem neked szólt.)
En elvezem vannak vicces es komoly temak is es van ami izgalmas, az h minden valaszomnal ugyan az a pr ember ir privit az vicces😂
De most ha mar van ilyen poszt, aki beszelgetne es ertelmes irjon nyugodtan😁
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!