Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nagyon tág nővel, már eleve nem lehet jó a szex, hiába nagy a férfi farka?
Szexpartnerem volt ilyen, szerencsére imádta az anált, ott jó szűk volt.
Ujjaztam rendszeresen, 3-4ujj, ha volt idönk akkor csuklóig benne voltam, nagyon élvezte. 48F
Jó lehet vele, csak nem a klasszikus dugás.
Nyílván a nők pont ugyanannyira nem tehetnek erről, mint a férfiak a méretükről, de voltam ilyen nővel, ujjazasnál 3 simán becsúszott, és hát az aktus nem is sikerült, annyira semmilyen ingert nem éreztem, hogy 2 perc múlva lekankadt, pedig átlagos a farkam.
48 éves a párom, pár gyerek szülés utan eléggé kitágult. Annyira kitágul gyakorlatilag, hogy 3-4 ujj is kell ha mondjuk kézzel juttatom csúcsra. Átlagosnak mondhatom a farkam, olyan 17cm de van olyan, hogy annyira nem érzem a hüvelyét és csak tocsog, hogy nem tudok elélvezni. Ő meg spriccelget, élvez is, csak én maradok hoppon sokszor.
Előző páromnál is hasonló volt a szitu, ő is szült már. Viszont ott ő ezt a dolgot érezte és tudta, hogy tágulás van és nehezen érzem a dolgokat ezért dugás közben pl egy lovagló pozíciónál ha úgy érezte automatikusan megfogta a farkam és átdugta a popsijába. Na ott volt kánaán és megpumpáltam és bele is robbantam.
Az érdekes a dologban az, hogy az előző páromnál csak akkor volt ez a nagy kitágulás amikor már volt 1-2 orgazmusa. Addig nem. Érdekes.
6os leírta a lényeget. Izgalom vagy orgazmus hatására tágulhat a hüvely. Gondolom
már ez is baj a férfiaknak.
9# nem!
Ahogy nektek nőknek sem kellemes, ha a férfi bedugja és kb SEMMIT nem érzel, mert 10/4 cm és farka van, úgy nekünk is pontosan ugyanolyan rossz, amikor semmi inger nincs a punciban, semmi szorító érzés... ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!