Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan vegyem rá első randin az orálra?
Figyelt kérdés
A csajszi molett, soványokat szeretem, viszont gyönyörű szája van, de szexet nem akarok vele. Egy orált szívesen elfogadnék tőle. Hogyan vegyem rá, hogy ne legyen egyértelmű, hogy szexelni nem akarok vele?okt. 21. 16:37
1/15 anonim válasza:
Sehogy, és ha van egy kicsi gerinced, ezt a randit is lemondod, mert láthatóan emberként semmit nem számít neked ez a nő.
2/15 anonim válasza:
Ja szóval nem feküdnél le vele mert kövér, ezért eljátszod, hogy tetszik neked abban reménykedve, hátha lesz_p. Remélem el se megy a randira, de kívánom más nővel se hozzon össze a sors.
4/15 anonim válasza:
Szerintem a csaj leveszi, hogy sügér a csávó..
5/15 anonim válasza:
Na pont ezért nem foglalkozok addig a pasival még ki nem nyal. Vagy kölcsönösen adjuk vagy a pasi kezdje először.
Sok gyökeret ki leeht szűrni így.
6/15 A kérdező kommentje:
Jó, meggyőgyztetek, ha nagyon akarja, megd.gom.
okt. 21. 18:58
7/15 anonim válasza:
Jaj, de aranyos vagy, hogy te azt hiszed, lesz itt neked még bármi. Nem lesz se szex, se orál, neked biztosan nem.
8/15 anonim válasza:
De ha nem tetszik neked minek hülyited be
10/15 anonim válasza:
Szerintem nem kellenél neki:( bújj vissza a pizsidbe és álmodozz tovább a nőkről
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!