Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Hány éves voltál amikor az első idősebb férfival volt kalandod? Hogyan történt? Ő hány éves volt? Mit csináltatok? Jó érzés volt?
Figyelt kérdés
2023. szept. 12. 22:33
1/24 anonim válasza:
17 voltam, ő 33
Itt ismertem meg. Beszélgettünk, majd találkoztunk
Jó volt, kedveltem őt és felnéztem rá. Azt hiszem olyan 1 évig jártunk össze
2/24 A kérdező kommentje:
Köszi! Ő volt az első vagy volt előtte más?
Az idősebb vagy a fiatalabb partnert preferálod inkább? Mivel jobb az egyik vagy a máik?
2023. szept. 12. 22:38
6/24 anonim válasza:
Megőrülök, itt tényleg csak engem pontoz le mindenki..
#2: 2. volt nekem amúgy
7/24 A kérdező kommentje:
#1 & #6 én felpontoztalak!
2023. szept. 12. 23:48
8/24 anonim válasza:
#7: Cuki vagy:) Itt ha egy nő leírja, hogy esetleg élvezi a szexet, nem csak tűri, akkor rögtön szétszedik
9/24 anonim válasza:
8. Én is felpontoztalak. Nekem semmi bajom nem volt egyik válaszoddal sem, sőt díjazom az őszinteséged.:)
10/24 anonim válasza:
17 évesen egy házibuliban egy 30 évessel 23/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!