Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg zavaró , a szexi gönc?
Elértem egy kort, 48 évesen, hogy habár fiatalos a kinézetem, de azert már nem olyan szívesen vetkőzöm neki a szex alatt teljesen, azaz van rajtam egy egy csipke átlátszó ez az, tehát végülis semmit nem takar, de a partnerem mindig pofázik, hogy vetkőzzem le teljesen.
Pl van rajtam egy teljesen áttetsző csipkemajó, amiből kinnt a mellem teljesen, de ígyse jó. Hájas vagyok meghíztam ezért kell! Jó tudom, fogyjak le. A kérdés marad: tényleg ennyire zavarja a másikat ez, ha én így jobban érzem magam?
Valóban, ígyse takar semmit az az átlátszó vacak de nekem valahogy ad egy jó érzést, mint mikor a gyerek tanul járni es szorongatja séta közben a cipőkanalat.
Nehéz megválni tőle. Nem tudom ha képes vagyok. Pedig látott meztelenül teljesen de mégis ragaszkodom ezekhez. Megválok tőle inkább
Mindketten kötitek az ebet a karóhoz és nem akartok egy kicsit se rugalmasak lenni, a másik kedvére tenni.
Mert egy "normális" kapcsolatban lehet ez nem kéne komoly problémát okozzon és vagy a nő vagy a pasi inkább engedne.
Engem nagyon frusztrál hogy ezt szóvá teszi es nem elégedett ami van azzal
Szégyellem mert èszrevette h szégyenlős vagyok, leleplezett….
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!