Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A húgycsőtágítónak milyen sexjáték funkciója lehet?
Figyelt kérdés
Sex shopban láttam nagyon drágán ilyen eszközöket. Biztosan nem ok nélkül árulják. Láttam amerikai melegfelvonulás képein, hogy némelyik pasinak lóg ki ilyen a péniszéből. Viszont én standard magyar oldalkon nem olvastam ilyen eszköz szexuális játékokban betöltött szerepéről. Nélam a hugycsőtágyítónak orvosi szerepe van. A beszűkült jukat kitágítsa, hogy tudjon vizelni az ember. Mire jó ez?okt. 20. 14:50
1/3 anonim válasza:
Kihogy én például szeretem ha za asszonyt csinálja.
2/3 Laylah válasza:
Férfiaknál a prosztatát lehet vele birizgálni, nőknél a G-pont húgycső felőli oldalát. Annyi, hogy a férfiaknál 15 cm is simán fel tud menni (függ a farok hosszától és hogy merev-e), nőknél 5 cm felett nem szabad.
3/3 anonim válasza:
Az, hogy az urológián kötsz ki, ha egyáltalán beér veled a mentő míg le nem rohad a pöcsöd...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!