Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúként hogyan készüljek a szüzesség elvesztésére? Szeretném a legjobb élményt biztosítani a barátnőmnek. Főleg az előkészületekre gondolok.
Ilyenekre gondolok, hogy le szeretném borotválni a fanszőröm, hogy ne zavarja szex közben a barátnőm és persze szeretném, ha a szájába is venné a farkam. Még sose borotváltam le csak ollóval vágtam vissza párszor kíváncsiságból. Mit érdemes használni? Sima borotva jó? Sok helyen olvastam, hogy könnyen kipattogzik a bőr vagy akár szőrbenövés is kialakulhat. Valahogy meg lehet ezt előzni?
Vettem óvszer, ilyen durex extra vastagot is, hogy nehogy az első alkalommal szakadjon szét véletlenül. Fel is próbáltam, hogy simán menjen élésben. Sikisítót is vettem. Mennyit kell használni belőle? Köszönöm a segítséget.
3. Igazi lúzer vagy.
Nem kell nagyobbnak kinézni te idióta.
Ennyit izgulsz fel se fog állni , ha meg mégis 10 mp alatt véged lesz.
Felizgulnia azelőtt kell mielott a ruha lekerul.
Az meg egy orias tevedes hogy a farok latvanya izgato.
Olyan elojatek kell ahol rá figyelsz, az igényeire es meg kell teremtened higy kivanjon. Ahogy szep lassan lekerul a ruha, akkor mar idealisan nedvesedik is es azt tudod fokozni.
Nem, nem a farok latvanya a megfelelo elokeszulet hanem az erzelmi rahanfolodas
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!