Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan, aki annyira bevolt indulva egy csajra, hogy csort már el attól a csajtól fehérneműt? Pl. bugyi, harisnya, combfix, stb...
Figyelt kérdés
okt. 19. 01:55
1/8 anonim válasza:
Es, h csinalta csorast ? Ott leskelodott a mosogep korul ?
2/8 anonim válasza:
Én mikor be voltam indulva inkább rá másztam a csajra.
3/8 anonim válasza:
Nem lopok sem bugyit, sem harisnyát bármennyire tetszik is a nő. Nem szagolgatni nézegetni akarom a fehérneműit. Inkább jelét adom, ha tudom meghódítom a nőt.
4/8 anonim válasza:
Be akarok jutni a bugyijába, de nem úgy, hogy ellopom.
5/8 anonim válasza:
Én ha beindulok egy csajra akkor mindent megteszek hogy enyém legyen, nem a bugyija.
6/8 anonim válasza:
Én tesóm bugyiját loptam el és arra élveztem élvezek.
7/8 Horváth Csaba 6-án válasza:
En
A
Sogornomnek
A
Bugyij
A
T szoktam el csorni. Imádom a
Zt a
Jó puncit illatát a tanga
J
An
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!