Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Női ruhák és női szerep pasiként?
Újabban izgat ez a dolog. Sosem ítéltem el az ilyet, viszont nem is akartam kipróbálni. Mostanában vágyom rá. Nem tudom, miért. Csak izgi, ha rá gondolok.
Mas is volt így? Ha igen, hogyan kezelte mondjuk kapcsolatban? És ha nem volt kapcsolatban, akkor hogyan élte meg?
Szerintem nincs ebben semmi rossz. Csak viszonylag ritka. Nekem femboy barátom van és imádtam mindig is az ilyen fiúkat, egyszerűen cukik:3 Azt hozzá kell tenni mondjuk, hogy én is és ő is biszexuálisak vagyunk.
19L
Engem a selyem szatén izgat, szerencsére vannak férfi ingek, pizsamák, boxeralsók, de volt hogy női blúzt vettem fel. Vagy női selyem hálóinget combfixet. A legizgalmasabb az volt mikor párom megkért vegyem fel előtte hálóinget combfixet, és így szexeltünk.
Attól, hogy vannak embereknek ilyen beütései még nem fűtenek mint a vasaló...
5,
Köszi a választ! :)
Engem is izgat nővel.
Sajnos még nem volt lehetőségem megélni. Pár ruhadarab vasarlásán kívül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!