Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, nektek mennyire van erős illata a kukacotoknak, h hátrahúzzátok a fitymát?
Figyelt kérdés
Tényleg van olyan, akinek amikor nekiáll pl maszturbálni, az egész szoba kukaszagú lesz?
Lányok, mi a tapasztalatotok, mennyire szokott illata lenni a pasik kukacának?
okt. 18. 20:59
11/20 anonim válasza:
Es 9 es, mi a francnak mosakszol napi ketszer, hacsak nem vagy fizikai melos? A normalis penisszag egeszseges. Eleg nagy baj fiacskam, ha azt hiszed hogy az baj... Hatrahuzott fitymaval jarni meg veszelyes es gusztustalan. A lanyoknal is a csiklot fedi az elobor. Az nem disznek van. Nem kaptal meg igazi fertozest, mi? Hat ne is kapj. De megkerlek, ne vezesd felre a lanyokat. Ha te hatrahuzva hordod, akkor neked mar a makkodon a bor regen nem termeszetes. Koszi. F
12/20 anonim válasza:
Vagy ha termeszetes, akkor nincs teljesen hatrahuzva. A hulyegyerek is tudja az anatomiat, a bor magatol visszamegy, ha mas nem a sulya miatt, vagy te kézen állva jarsz talan? Kicsit nezd meg odalenn, hogy is nez ki valojaban. Teljesen hatrahuzva az igencsak irritalo lenne
13/20 anonim válasza:
Persze, lehet, nem tudod, melyik a fityma, vagy valamilyen speci sajatossagod lehet, hogy ott olyan a borod, de egeszsegtelen es veszelyes, valamint termeszetellenes ugy hordani. Vagy amire gondolsz, az nem a fityma. Ez majdnem olyan, mintha azt irnad, hogy egy lany kicuppantva hordja a csiklojat, azaz, keptelenseg folyamatosan ugy tartani, vagy speci anatomiai sajatossag kell hozza. Lehet neked nem atlagos. Ugy elhiszem. De azt meg ird oda. Annak se kell nepi ketszer mosni aki rajta tartja a bőrt.
14/20 anonim válasza:
Azért mosakszok naponta 2x, mert így jobban érzem magam. Valóban nem vagyok fizikai melós így az esti edzés után, fürdök le másodjára. Ja engem nem zavar ha másé büdös/igénytelen az legyen az ő dolga. "Hátra húzott fitymával járni meg veszélyes és gusztustalan." Ezen b.szrtam :DDDDD Azt tudtad van aki körül van metélve? Igen ők olyan fertőzést kapnak, hogy két héttel a műtét után kínhalált halnak, kivétel nélkül :D Én pedig emiatt jelenleg is az intenzívről írok most :( Gusztustalan? Hát ö szerintem az a gusztustalan akinek nem csúszik hátra teljesen még erektált állapotban sem a fityma és félig még rajta van a bűűűűr :DDDD Nekem már nem természetes rajta, hanem ezt már az AI generálta. Igaz így hordom több mint 10éve de nem baj :D Igen elhisszük neked, hogy férfi vagy aki igénytelen és elég alacsony intelligenciával rendelkezik. De kár a szóért, mert olyan vagy mint egy lépcsőház, sötét és korlátolt, Pusssz :D
15/20 anonim válasza:
Fú gecc.... nagyobb a sötétség ezen az oldalon mint gondoltam.....
16/20 anonim válasza:
17/20 anonim válasza:
Azdlért 14-es ha fizikai munkát végeznél kinz a melegben csináljatnál bármit akkor is büfös lenne közben egy idő után.
18/20 anonim válasza:
Csipi a szemét annak aki a közelben van olyankor!
19/20 anonim válasza:
Körül van metélve a farkam, szóval nemigen van szaga, mivel állandóan szellőzik a makk.
20/20 anonim válasza:
Hátrahúzóként kezdtem,ma már metélt vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!