Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok között mennyire gyakori a jó értelemben vett magamutogatás, villantás?
Figyelt kérdés
Így értem, hogy van akit izgat ha meglesik, megmutathatja milyen van, akár egy félre csúszott ruhanemű iatt, vagy direktbe mondjuk online stb.#Villanatás
okt. 18. 08:25
11/17 anonim válasza:
Egyszer osztálykiránduláson véletlenül bementem egy szobába, ahol egy osztálytársnő gondolta gyorsan átöltözik, úgyse jön senki, na de jöttem. Emlékszem, fehér bugyiban volt és áttetsző fehér trikóban melltartó nélkül. A kerek mellei majdnem kibuggyantak a trikó alól, és a mellbimbói majdnem átfúrták a vékony anyagot…
Mondom neki: “elnézést” (közben persze nem el-, hanem jól megnéztem…) Erre azt mondja: “most már mindegy, nem? Maradj nyugodtan…” – ennyit a női “huncutságról”…
Teljesen beleestem a csajba ezen az osztálykiránduláson, de úgy emlékszem, csak másfél évvel később jöttünk össze végül. Gyönyörűszép lány volt.
12/17 A kérdező kommentje:
Cuki történet. Szerintem nagyon vonzóvá tesz egy nőt, nem is feltétlenül nőként hanem emberként is ha megvan ez a fajta egészséges huncutság.
okt. 18. 11:25
13/17 anonim válasza:
Ugyanaz, mint a 10-es, nyáron bicónacit hordok bugyi nélkül. Ha nagyon közel jön valaki biztos látja amit szeretne. Bár idegen ember miért jönne ennyire közel hozzám?
14/17 Asderman:- válasza:
Exem hasonló Volt, néha egy kis cici villantás random, egyszer mikor egyetemen voltam elküldött egy képet a cicijéröl , szerencse hogy csak én lattam
15/17 anonim válasza:
Volt egy barátnőm,nagyon szép lány volt és elég laza,nagyon szerette ha meglátják,belátnak,mindig kihívó ruhákban járt,strandon is simán átöltözött a parton.Nagyon bejött ez a stílus,azóta is gyakran gondolok rá,rengeteg sztori volt vele
16/17 anonim válasza:
"rengeteg sztori volt vele"
Hát ha már ilyen ez a topic, akár szívesen olvasnánk egyet-kettőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!