Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok között mennyire gyakori...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok között mennyire gyakori a jó értelemben vett magamutogatás, villantás?

Figyelt kérdés
Így értem, hogy van akit izgat ha meglesik, megmutathatja milyen van, akár egy félre csúszott ruhanemű iatt, vagy direktbe mondjuk online stb.

#Villanatás
okt. 18. 08:25
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Úgy direktben nem villantok,de vannak bizonyos ruhák,vagy mozdulatok,amikor szinte elkerülhetetlen.Nekem kicsit izgi a tudat,hogy akár láthatta is valaki.Pl strand,bikiniben,amikor oldalról belátható ha bizonyos szögből látják
okt. 18. 08:31
 2/17 anonim ***** válasza:
87%
Az igazi nőben mindig ott van egy kis huncutság, ami pl ilyen dolgokat is magába foglal.
okt. 18. 09:05
 3/17 anonim ***** válasza:
100%

Egy ilyen nőt ismerek. Nem tudom, hogy idegenekkel mennyire csinálta, de baráti körön belül sportot űzött abból, hogy direkt húzta az agyunkat. Az enyémet legalábbis biztosan.

Példa: hason fekve monokinizik, beszél hozzám, a szemembe néz, és közben pont annyira könyököl fel, hogy a melle teljesen látszik, de a bimbója még éppen nem. Még a mozdulataival is cukkol, pl kamu nyújtózkodások, meg átlátszó indokból hátranézések, ami közben kézzel takarja el magát. Szerintem izgatta a hatalom érzése, hogy mennyire nem tudok nem a melleire nézni, akármennyire adom is a lazát.

De olyan is volt, hogy kiszólt a fürdőszobából, hogy most légyszi ne fordulj meg, míg elmegyek a szobámig. Utána mosolyogva részletezte, hogy még jó, hogy ilyen becsületes vagyok, mert különben most láttam volna anyaszült meztelen. Csavarhatott volna magára törölközőt is, de nem tette, és direkt kényelmesen, lassan sétált el mögöttem.

Más ilyen nőt nem ismerek.

okt. 18. 09:15
 4/17 A kérdező kommentje:
Jajj, de izgalmas. Pont erre gondoltam. És igen , a nőknek ez a hatalom a kezükben van.
okt. 18. 09:23
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
Ez a meztelenkedo nő biztos többet akart, ha te is benne lettél volna simán megdughatod
okt. 18. 09:42
 6/17 anonim ***** válasza:
100%

#4, főleg úgy izgalmas, hogy amúgy egy nagyon jó haverom felesége, és ezt úgy csinálja, hogy ott a férje, az én feleségem, stb.

Nem egyszer volt, hogy egy szál trikóban, melltartó nélkül flangált előttem. Ez még hagyján, de hát mikor máskor jutna eszébe megmutatni, kislány korában mennyire szeretett az ágyon ugrálni, mint laza trikóban, ami fel-fellibben. Vagy ülök az asztalnál, neki meg éppen kell a pohara, és úgy hajol át felettem, hogy a melle biztosan hozzáérjen a fejemhez.

Vagy közös nyaraláson vagyunk, és a közös helyiségben kéri meg a feleségem, hogy vizsgálja át, van-e benne kullancs. Hónaljvizsgálat felhúzott pólóval, éppen punciig húzott bugyival hajlatok átnézése. Megkérhette volna a férjét is, de ő ezt nyilvánosan szerette volna.

Izgató jelenetek voltak, bár még sosem kérdeztem, a haveromat ez mennyire zavarja, vagy izgatja. Lehet, ez az ő perverz játékuk is volt, nem tudom :D.

okt. 18. 09:45
 7/17 A kérdező kommentje:
Igen ez könnyen lehet, mindenesetre minél több ilyen nőt a világra 😉
okt. 18. 09:50
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
Vannak magamutogató lányok,olyanra emlékszem,hogy amikor együtt zuhanyoztunk többen akkor utána a többség felöltözött,de voltak olyanok mindig akik pucéran szárították a hajukat ott előttünk,annyit megtehetett volna hogy törölközőbe becsavarja magát,vagy legalább bugyit húz.Ki kíváncsi rá?Illem kérdése is ez.
okt. 18. 09:57
 9/17 anonim ***** válasza:
Láthatod hogy sokan kívancsiak rá. Ha nem érdekel téged akkor nem nézel oda.
okt. 18. 10:11
 10/17 anonim ***** válasza:
100%
Nyáron bugyi nélkül vagyok, szándékosan nem villantok de a lényeget bizonyos helyzetekben látni. 23N
okt. 18. 11:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!