Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! A pasiknak csak ki tesizve, sportosan van nálatok esélye? Már az átlagos alkat se üti meg a mércét?
Engem személy szerint az sem zavar ha nincs "kitesizve" sőt egy picit duci is esetleg
A sport a fontos, hogy mozogjon, és legyen igényes magára:)
Nem tudom, honnan ez a dolog. Vékony vagyok, nem is vagyok valami szép, rendesen ektomorf testalkat. Szakállam is alig nő. Egyedül élek, nincs sok pénzem, öreg kocsival járok, nem vagyok túlságosan okos vagy művelt sem. Egyetlen dolog van talán, hogy rendben tartom a dolgaim. Aztán több barátnőm és szeretőm is volt már. utóbbi most is van.
El kell azt felejteni, hogy állandóan magaddal foglalkozol. Az okozza a bajaid, h semmi és senki másra nem figyelsz. Tetszik valaki gondolom nem csinálsz semmit, nem dobódsz fel, helyette lerí az önsajnálat. Azt fogja érezni a másik is nem azt, hogy veled jó. Ne csodálkozz az eredményen. Aztán lehet tesizni, addig se bántod magad a hülye gondolataiddal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!