Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Más pasi is így viselkedik,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más pasi is így viselkedik, ha a makkját cumizzák?

Figyelt kérdés
Olyat játszottunk a pasimmal, hogy csak a makkját lehetett cumizni. Cumiztam, közben finoman harapdáltam neki. Alul is, elöl a pisilő lyuknál is, meg az egészet is. Jajgatott, hangosan nyögött, rangatózott közben, időnként csak néztem... De láthatóan nagyon élvezte, és mikor elment, azt mondta olyan érzés volt, mintha áramot vezettek volna a farkába. Ez más pasiknál is így van?

okt. 17. 22:41
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Az enyém is olyan vastag, hogy a makkor tudják csak izgatni. Nem nagyon tudják mélyebbre bekapni. De a lényeg egyébként is a makk szívása és ingerlése a nyelvvel.
okt. 20. 16:59
 12/14 anonim ***** válasza:

Mi van? Vastagabb mint egy ököl?

okt. 20. 17:00
 13/14 anonim ***** válasza:

10#

5 centi vastag lankadt állapotban

okt. 20. 17:05
 14/14 anonim ***** válasza:
#11 Nekem meg 4,8 lankadtan a vastagság
okt. 20. 18:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!