Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogyan kozelednél a párodhoz...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kozelednél a párodhoz újra szexuálisan?

Figyelt kérdés
Amikor már régen volt szex és helyre akarjátok hozni a kapcsolatot.
okt. 17. 08:04
 1/8 anonim ***** válasza:
57%
Ez engem is érdekelne.
okt. 17. 08:06
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Ahhoz azt is tudni kellene hogy miért nem volt szex.
okt. 17. 08:17
 3/8 A kérdező kommentje:
Most az a kérdés hogy hogyan hoznád vissza a szexet újra miután dolgoztok a helyre hozatalon?
okt. 17. 08:19
 4/8 anonim ***** válasza:
85%
Én mindenképpen beszélgetéssel kezdeném. Megbeszélném a problémát és elmondanám, hogy újra vágyok rá. Persze többet a konkrét eset bővebb ismerete nélkül nem nagyon tudok mondani.
okt. 17. 08:22
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Nem érted ?

Attól függ hogy betegség miatt, gyász miatt, vagy megcsalás miatt nem volt szex.

Ha te azt hiszed hogy mindíg egyformán kellene neki fogni akkor neked ehhez semmi közöd, de még a szexhez sem.

okt. 17. 08:42
 6/8 anonim ***** válasza:

Apró véletlen érintésekkel kezdtem.

Bár ő fodrász és amikor vágta a hajam akkor értem "véletlen" a combjához igy egyszerübb volt a dolgom.

okt. 17. 11:59
 7/8 anonim ***** válasza:
50%
3. "Most az a kérdés hogy hogyan ....." megjegyzésedböl az látszik, hogy te kizárolag a saját hangodat akarod hallani. Ami ezzel nem cseng egybe azt félresöpröd. Igy nem lesz sikeres a partneredhez a közeledés. Valoszinüleg öt sem szoktad meghallgatni azért van az összes probléma köztetek.
okt. 17. 14:27
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Először helyre hoznám a kapcsolatot, és mikor ezzel megvagyunk, akkor már adja magát úgyis az olyan szitu.

Akkor már úgyis vannak újra kis érintések, ölelések, összebújás, odabújás, puszi legalább arcra...ezekből meg bármelyikből tovább lehet vinni, azaz próbálni a dolgot.

okt. 17. 16:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!