Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szűz lányok 25 év fölött?
Figyelt kérdés
Vannak itt 25 év vagy afölötti szűz lányok? Ha igen, miért vagytok még szüzek?
Nem filozófiálgatástes ötletelést kérek, hanem szűz lányok valós okfejtését.
okt. 16. 18:15
11/18 anonim válasza:
23 éves a másik 24 volt annó 2 partnerem amikor el vesztette velem
A 3. Meg közép iskolába végzős volt 18 körül lehetet
12/18 anonim válasza:
A 6-os egy FEMCEL és még az inceleket fikázza...
14/18 anonim válasza:
26 leszek nemsokára és szűz. Nem vallás miatt ,nem extrém túlsúly miatt ( évekkel ezelőtt lefogytam 30 kilot azóta oda figyelek a súlyomra és sportolok is )
Sajnos még nem találtam meg a páromat ,egyéjszakásra meg nem vagyok vevő.
15/18 anonim válasza:
A 6-os Femcelke privát üzenetére:
De hát ez nem is volt válasz a kérdésemre, farokfotót pedig nem fogok küldeni bármennyire is szeretnéd.
17/18 anonim válasza:
Annak a csajnak komoly gondok vannak a fejével
18/18 anonim válasza:
Mi a baj a 6.válaszával? Nem írt semmi rosszat.🤷♀️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!