Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Barátotok pénisze 15 cm alatt, vagy fölött van? Beérnétek kisebbel?
Figyelt kérdés
jún. 4. 14:21
2/14 anonim válasza:
Nem tudom, sose mértem le, de ha meg kéne saccolnom, akkor 15-16 centinek mondanám. Mindenesetre tökéletesen elégedett vagyok vele.
3/14 anonim válasza:
Alatta van, de ez nem beérem/nem érem be helyzet, nem a farkával vagyok együtt hanem azzal az emberrel aki köré nőtt. :D Az meg sokkal többet nyom a latba mint hogy mekkora a farka.
4/14 anonim válasza:
Eddig nem kérdeztem töle, meg sem mértem. Nagyon szükséged van erre az adatra? Élet-halál kérdése nálad? Mert akkor rohanok lemérni (De megvárom mig valami értelmes magyarázatot adsz arra, hogy neked ez miért kell?)
5/14 A kérdező kommentje:
Szerintem az enyém túl kicsi.
jún. 4. 14:32
6/14 anonim válasza:
Kis bohóccal lehet nagy cirkuszt csinálni.Bár ezzel csak azok nyugtatják magukat akiknek kicsi.
7/14 anonim válasza:
Nem kicsi! Minden farok jó, a lányok csak annyit fognak mondani, végre farok! Mindegyiket szeretik, mindegy nekik kicsi vagy nagy.
8/14 anonim válasza:
A nők még sose mérték le, nekem igaz vastag (4,5cm felülről mérve), de hosszra csak 14cm, amikor dugás után megkérdezem a csajt, hogy szerinte mekkora a farkam, akkor mind azt mondja 17-18cm ..., szóval ennyire tudják ...
9/14 anonim válasza:
18 alatt nem kellene. Nem tudok elmenni ha kisebb.
10/14 anonim válasza:
Az én volt pasimnak elég kicsi felizgult allapotban is, féltem hogy milyen lesz kicsivel addig, amég nem jött ő.. nekem örömet okoz, okozna, ha értékelne, szeretne, figyelne rám, szoval nem ezen mulik.. mar nem vagyunk egyutt
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!