Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az a férfi aki egyszer megcsalja a parjat,az tobbszor is megteszi?
12, ezt komolyan gondolod ?
Nem erdekelne ha tobbszor is lefekudne a parod egy masik novel?
Nyaron 2 hétig összejart a nővel, ott is aludt.
Azóta állítólag semmi, de nem vagyok ebben biztos mert közel laknak egymáshoz.
Nem hiszem hogy a párom szereti,mert engem választott de engem a megcsalas zavar.
Hogy lehet ezt elfelejteni?
Van akinek szex az csak szex: élvezet, játék az élet fűszere. Semmi köze az érzelmekhez csak az orgazmushoz. Amúgy én is ilyen vagyok.
S van akinek meg az érzelmekhez kötődik és így egy birtoklás is játszik: mert nem akarja, hogy más is átéljen orgazmust azzal akit ő szeret és élvezi vele a szexet.
Kérdező: vagy feldolgozod vagy szakítasz. Kettő között nincs opció.
Nem hiszem, hogy megbocsátani próbálsz, mert még mindig haragszol valami olyanért amitől te nem lettél kevesebb. Te nem bízol a srácban és nem is akarsz már nem hiszed el amit mondott.
Vívódsz hogy átlépj-e azon, hogy nem bízol benne és élvezed, hogy van egy pasid messze aki időnként hazajön vagy sem.
Ezen gondolkozz, mert megbocsátani akarattal nem lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!