Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Az a férfi aki egyszer megcsal...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az a férfi aki egyszer megcsalja a parjat,az tobbszor is megteszi?

Figyelt kérdés
Ha peldaul megbeszeltuk,megbanta, hibazott de megesküdött hogy soha tobbe nem lep félre, mekkora a valószínűsege annak hogy tényleg huseges marad?
okt. 16. 12:23
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
8, tehát ha fiatal, tavkapcsolatban el es nagyon kiehezett volt, hónapok óta nem szexelt (23 éves) es elcsabitotta egy idosebb lany,de megbanta es megigerte hogy soha tobbe nem teszi meg, akkor tényleg nem fogja megtenni?
okt. 23. 21:44
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Számít ez? Az csak szex, technikailag mintha kiverné. Ha már többször megy oda és titokban még ott a nagy távolban még randiznak is és együtt ébrednek az már más. De ha csak egy-két gyors numera volt én nem zavartatnám magam.
okt. 24. 00:14
 13/20 anonim ***** válasza:
Persze, hogy újra megteszi. De a nők sem különbek....
okt. 24. 06:43
 14/20 A kérdező kommentje:

12, ezt komolyan gondolod ?

Nem erdekelne ha tobbszor is lefekudne a parod egy masik novel?

okt. 24. 08:00
 15/20 anonim ***** válasza:
0%
12. vagyok: lásd fentebb. Ha már összejárnak rendszeresen az valóban gond. De írod, hogy sokáig nem találkoztok. Akkor ha egy ilyen dolog zavar akkor nem tudom miért ilyen pasit tartasz.
okt. 24. 08:25
 16/20 A kérdező kommentje:

Nyaron 2 hétig összejart a nővel, ott is aludt.

Azóta állítólag semmi, de nem vagyok ebben biztos mert közel laknak egymáshoz.

Nem hiszem hogy a párom szereti,mert engem választott de engem a megcsalas zavar.

Hogy lehet ezt elfelejteni?

okt. 24. 08:53
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
Biztos.Nemtől függetlenül.Engem ugyan a nejem csalt meg.Esküdözött,meg ment a színjáték,hogy sha többet...blablabla. Aztán még kétszer is.Aki átlép egy vonalat,újra,és újra megteszi.Főleg ha nincs következménye.
okt. 24. 09:12
 18/20 anonim ***** válasza:
64%

Van akinek szex az csak szex: élvezet, játék az élet fűszere. Semmi köze az érzelmekhez csak az orgazmushoz. Amúgy én is ilyen vagyok.

S van akinek meg az érzelmekhez kötődik és így egy birtoklás is játszik: mert nem akarja, hogy más is átéljen orgazmust azzal akit ő szeret és élvezi vele a szexet.

Kérdező: vagy feldolgozod vagy szakítasz. Kettő között nincs opció.

okt. 24. 16:30
 19/20 A kérdező kommentje:
Probalok megbocsajtani de attól tartok hogy titokban még mindig szexel azzal a novel.
okt. 24. 19:31
 20/20 anonim ***** válasza:
0%

Nem hiszem, hogy megbocsátani próbálsz, mert még mindig haragszol valami olyanért amitől te nem lettél kevesebb. Te nem bízol a srácban és nem is akarsz már nem hiszed el amit mondott.

Vívódsz hogy átlépj-e azon, hogy nem bízol benne és élvezed, hogy van egy pasid messze aki időnként hazajön vagy sem.

Ezen gondolkozz, mert megbocsátani akarattal nem lehet.

okt. 24. 22:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!