Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk mikor kezdett komolyabban érdekelni benneteket a popónyalás és mi volt a motiváció, hogy nyaljátok?
Figyelt kérdés
okt. 15. 19:52
1/3 anonim válasza:
Olyan 6-7 évesen talán? Már nem emlékszem, de kicsi voltam.
Voltunk vendégségben egy családnál, ahol a lány átöltözött a szobájában, a nővérem bentmaradhatott, engem viszont kiküldtek.
Aztán ezzel álmodtam, de álmomban benyitottam. A lány ott térdelt kutyapózban az ágyon, én pedig nézegettem és nyalogattam a fenekét.
2/3 anonim válasza:
Mikor az első barátnőm, kb. Leszidott hogy még nem akartam seggbe dugni. És akkor szépen lassan minden jött. Kb 15 lehettem. Azóta is imádom. Ujjazni popsit kb bárkinek (nőnek) csinalnám aki megkerne rá, annyira izgat.
3/3 anonim válasza:
Kb. 14-15 lehettem, az első komolyabb barátnőm ismertette mag velem az anális örömöket. Tanítgatott, hogyan kell csinálni, punci nyalás közben újjazzam a fenekét is, nyaljam a popsilyukat is. Igy rászoktam. Később kb. 18 éves koromban, lett egy olyan barátnőm aki análimádó volt. Egyik alkalommal megkérdezte mit szólnék hozzá ha ő is csinálná nekem? Beleegyeztem nem bántam meg azóta is szeretem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!