Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdekelnek a fétiseid mögötti motivációk, vagy jobb a boldog tudatlanság?
pl. én eléggé nagy láb b.zi vagyok, ezt simán fel is vállalom de azt, hogy ez egy alárendelt szerep kedveléséből jön nálam már nem feltétlen olyan amibe szeretek belegondolni vagy épp reklámozni a nők felé.
Egyáltalán a kielégüléshez, szex élvezetéhez kell tudni azt, hogy miért jó nekünk valami?
Engem érdekel az ilyesmi, de nekem a szó hétköznapi értelmében van csak "fétisem". Orvosi értelemben nincsen, mert nem szükséges a kielégülésemhez és meg is tudok lenni nélküle, ha a partner nem szeretné.
A motiváció pedig azért érdekel, mert szerintem tök érdekes téma, hogy tud kialakulni egy adott dolog. Persze sok az aberrált dolog is és a legtöbb ilyenre tudtommal nincs konkrét 100%-os magyarázat.
Az pedig számomra egyértelmű, hogy titkot nem csinálok abból, hogy mit szeretek a szexben vagy mit próbálnék ki szívesen, mert szerintem semmi értelme nincsen a titkolózásnak egy olyan ember előtt akivel "komolyan" tervezel.
ma 12:37
én élvezem amit csinálok, csak ha elkezdek azon gondolkozni, hogy miért csinálom, mi az ami izgat benne az már rossz érzéssel tölt el sokszor. (pl. pasiként nem arra nevelnek, hogy te legyél alárendelt szerepben, pasik fejében nem az van, hogy az ilyen gyengeségeket fel lehet vállalni nők előtt, ne adj isten ők ebben partnerek is lennének, ...)
Én kicsit félreértelmeztem/félreolvastam.
A fétisek mögötti dolog érdekel úgy általánosságban véve.
#2 voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!