Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiatal korában masnak is volt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiatal korában masnak is volt orgazmusa elélvezés nélkül?

Figyelt kérdés
Én évekig úgy maszturbáltam kb. 13 éves korom óta, hogy nem jött semmi. Jó is volt, mert nem kellett takarítani, a takarót, párnát is megdugtam simán. Aztán kb. 16 évesen élveztem el úgy, hogy jött is valami, meg is lepődtem. Aztán persze egyre több, majd előváladék is megjelent.
okt. 15. 17:48
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom mikortól jött belőle, de emlékszem. Ugyanígy, lüktetett stb de semmi, csak egy csepp.
okt. 15. 18:15
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Jaja óvodás korom óta. Aztán 12 évesen egyszercsak jött. Azt hittem behugyozok első kettő hármat vissza is tartottam
okt. 15. 18:18
 3/4 anonim ***** válasza:
73%
Kérdező, az elélvezés és az orgazmus ugyanaz, csak az egyik idegen szó, a másik meg annak a magyar megfelelője. Te az ejakulációra gondoltál, aminek a magyar megfelelője a magömlés. Nekem már ovis korom óta van orgazmusom, és az érzés is egy az egyben olyan volt mindig, mintha bepisilnék, de csak tizen pár éves koromban kezdett valami ténylegesen jönni is. Nem vezettem naplót róla, de még bőven általánosba jártam, amikor már volt magömlésem is, 13 évesen már egészen biztosan volt.
okt. 15. 18:59
 4/4 anonim ***** válasza:
Gyerek koromban nekem is volt orgazmusom, de nem jött még semmi akkor belőlem. Az osztályban nekem volt előszőr szőrös szerintem, vagy legalábbis az elsők közt voltam, nekem volt elsőnek spermám is feltehetőleg.
okt. 16. 17:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!